Taasen olen jatkanut siivousta. Nyt tällä kertaa siivonnut tän huushollin täältä alakerrasta. Kyllä sitä monkaa vaan tulee ja koiran käpälän jälkiä. Mistähän ja kuka niitä meille jättää ??? 
Nyt on vähän kuivempaa, jotenka pesin koiran petipaikan ja vaihdoin sille uuden päällisen, tai ei se mikään uusi ole vaan puhdas wink !!!
Huomenna täytyy taas ajella 60 km, kuvauttamaan näitä käpäliäni. Ne kun ovat alkaneet oireilla sormien nivelten kohdalta.
Lääkekuurin sain, verikokeeseen meen maanantaina.
Eihän tänne meille pääse lekurille, parin viikon kuluttua alkaa "seisakki", elikkäs TK on suljettu heinäkuun eka viikkoon asti. Että se siitä hyvästä palvelusta täällä meillä päin. Kait se on vähän muuallakin samalla tavalla no !???
Kävin myöskin kaupassa, koska tiedän etten huomenna jaksa enää ruokaostoksille, kun saan vain itseni jotenkin tolta reissultani takaisin kotiin.
Samalla haen lasini, joihin pantiin nenätyynyt.
Koipeliini (se joka meni viime kesänä poikki) ollut tosi kipee. Kävely on huonoa. Ruokakaupassa piti muutaman kerran seisoa ja yrittää jumpata sitä kun ei meinannut oikein kestää astumista.
En tiedä vaivaako toi titaanilevy+ruuvit, vai mikä on ???
Siivousta taas kesti jo paremmin, mutta selkäni ei sietänyt oikein sitä hommaa,jotenka huilannutkin olen.
Pari uutta Magnolia leimasinta tuli tänään postissa:


Piti ostaa toinenkin auto, saapi tehdä vaikka miesmäisiä kortteja!
Isäntä tulee tänä iltana kotiin pojan perheen luota. Hän on ollut siellä tekemässä pihahommia. Jatkaa huomenna taas täällä omalla markilla. 
Sitten alkaa taas työputki, sitten taas vuorostaan eläkeputki, hän kun on puolieläkkeellä, kiva kiva yesyes !!!! mä tykkään.