Mitähän muuta kuuluu kuin tuo laiskotus. Onkohan se yleistä tautia, vaikka joskua aina ilmenevää??? Toivotaan niin.  Eilen illalla en laittanut kelloa soimaan, ajattelin  jos herään niin menen vesijumppaa, kellon viisarit pitää silloin olla n. 10 kohdalla. Tietysti siinä kävi niin että ne viisarit olivatkin numeron 11 kohdalla, jotenka jumppa jäi tältä tiistailta pois. Kuitenkin piti lähteä asioille, posti, TK. apteekki, kauppa, ne ruokatarvikkeet tahtovat kummasti hävitä tuolta jääkaapista. Järjestelin taas näitä tavaroitani ja panin tuonne kirppikseen jotakin myyntiin.Varmasti on vasta huomenna näkyvillä, kun kello on jo noin paljon.

Minä haaveilen siitä askarteluhuoneesta. Jep jep kun sen saisi jo. Mutta voi olla ettei tule valmiiksi kuin syksyllä. Kun toukokuu koittaa, on isännällä tuolla puutarhatöitä, raksalla pitäis olla ym ym. työtä odottamassa. No katsotaan katsotaan, sanoi tohtori.!!

Tein minä yhden kortin, piti heti kokeilla kun posti toi näitä perhosia. Toi se posti muutakin:mötiäispesän. Sitä en nyt vielä jaksanut kokeilla.

1239134737_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuntuu kuin  kortti haluaisi ilmaista tällaisen ajatuksen: KEVÄTTÄ ILMASSA !