Mitähän tässä on tullut touhuttua, kun päivät juoksevat niin nopsaan, ja kuitenkaan en ole mukamas saanut mitään tehtyä

Olenhan minä pessyt pyykkiä ( Kone) viikannut ne, ja taas uusi kone latinkiin. Astiapesukone on pessyt ja minä ne tyhjännyt, siinäkin oli kyllä hommaa .Joo ja vessan oon pessyt, siis vähän kaikkea tätä huusholli hommaa. Joulukortteja olen yrittänyt näpertää, muttei oo tullut yhtään valmiiksi, hoh hooh !!!!! Piristys=ahaa elämyspillereitä kaipaan !!!!

Kävin jälleen kerran näyttämässä selkäni reikää TK:ssa. Hoito jatkuu vähän erilaisena, nyt ei suihkuteta vesisuihkeella vaan pruutataan reikään pari pruutallista keittosuolavettä. Muuten jatkuu samanlaisella toimenpiteillä. Isäntä kun huomen illalla palaa kotiin, odottaa uudistettu hoitokaava !!!

Onneksi nyt tuntuu paremmalta mitä eilen. Oli suorastaan kipee , no ei ihan noin paljon ! Olihan sieltä tullut sidetaitoksen läpi verta, eli jotakin hankausta oli päässyt tapahtumaan.

Mukava ylläri tuli postissa, uusi Magnolian lehti. Jeees taas innostuin ajattelemaan joulukortteja !!!

Tässä pari mallikorttia:

Osaispa tehdä Edwin-pojasta näin kivan näköisen. ???

Tällä viikolla tuli kolme uutta Magnoliaa:

Sisarusrakkautta !!!

Tää on joululeimoja (2010)

Sulonen tossu-tytteli.

Näin nämä päivät soljuvat, on maanantai on perjantai....toisaalta on mukavaa, kun on niin kiirettä, että aika loppuu aina. Olis kauheeta olla päivät pitkät kotona, ja aika tulisi pitkäksi....ei sekään mukavaa ole.