Cool NÄILLÄ KELEILLÄ TARVITAAN TUOLLAISET PÄÄHÄN. Aion mennä illalla mieheni siskon kanssa katsomaan Kauhajoelle kesäteatteriin TANKKITÄYTEEN-näytelmää. Jos hiukankin on otettu TV-sarjasta, uskon että on hauskaa katseltavaa luvassa. Minua inhottaa sellaset näytökset jossa PÄÄOSAA NÄYTTELEE VIINA JA KIROSANAT. Meillä P:joella oli alkujaan mahtavia näytöksiä, kun taas muutamat vuodet ovat olleet tuota edellistä täynnä. En ole viitsinyt edes ajatella mennä katsomaan. Ihmetyttää kun ei täällä löydy parempia sarjoja näytelväväksi, kun kuitenkin monet perheet tulevat lastensa kanssa katsomaan.

Jos kotikasvatukseen kuuluu, ettei kiroilla, niin mitenkä lapset reagoivat tollasiin näytöksiin.??!!!!

Toivottavasti illan näytös on katsomisen arvoinen. Kerron siitä myöhemmin.

Tuossa äsken siivosin tään "suuren " työhuoneeni lattian, sellanen kämmenen kokoinen pläntti, niin kylläpäs taas selkä kastui. Hyi, mitä on kun rupeaa siivoamaan tätä koko alakertaa, APUA sehän olis huomenna edessä ????? No voihan sen siirtää tuonnemmaksi PäättämätönSilmänisku.

Laitan ruuaksi uunilohta+perunat, ilman mun mieheni ei tule toimeen, kunnon koko pottuja pitää syödä. Kyllä se näinkin on, varsinkin nytkin hän tekee ruumiillista työtä täällä kotona, se kattoremppa !!!! Ei muuten ole häävit työkelit, mutta taas kun katsoo toisaalta, on mitä ERINOMAISEMPI keli kattotyömaalle !!!!!!Viaton siis minun mielipiteeni.

Jokohan uunilohi on valmista, kun hälytys ääni kuului munakellosta ??? Se kypsyy niin nopeesti, siis lohi, ei kello . Meillä kyllä kellot ovat tätä nykyään kypsyneet tässä helteessä aikalailla. Yksi lopetti tyystin viisareiden kuljettamisen, toinen hidasteli kun patteri oli melkein tyhjä, yläkerrassa aulan kello ei käy ollenkaan, siinä on niin kumiseva lyönti-ääni, että kuulemma joka huoneessa herättäisiin. Kaikenlisäksi se on vedettävä (melko vanha), jotenka se pysähtyisi vähän väliä, kun en muistais vetää sitä. Alakerran minun tulevassa työhuoneessani samaten on kello jonka sain kotoani (vanha sekin) . Se oli myös vedettävä, mutta eipä tartte vetää enää, koska kerran käänsin ja käänsin avainta,,,,,PAUKS,,,,,,,,,,SE HYPPÄS MUN SORMILLENI,,,,,,,,,,AITS AITS, AUTS kuului sen jälkeen, siis senkin kellon historia on vain hiljaa. En tiedä malttaako sitä hävittää, kun se kuitenkin henkii minun lapsuuttani, samassa huoneessa on paljon minun kotoani tuomaa tavaraa. Katsotaan syksymmällä mikä jää sinne tai minkä vien pois. Voipi olla ettei jää kuin kattolamppu, joka kuluttaa HIRVEESTI ENERGIAA, koska siinä on viisi 60 w. lamppua. Mutta sitä en malta viedä mihinkään, se on minusta niin kaunis, sopis kyllä paremmin jonnekin muualle, mutten tiedä minne ??

1246541147_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TÄSSÄ LAMPPU, JOKA HUOKUU LAPSUUSKODIN LÄMPÖÄ.SUHT HYVÄ VALOKIN VAIKKA KUVUT AUKEAVAT YLÖSPÄIN.

1246541157_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TÄÄ KELLO EI OLE MIKÄÄN ANTIIKKINEN, VAAN SE MUISTO SIELTÄ LAPSUUDESTA. OLIS KIVA KUN SAIS PANTUA TUOHON PATTERILLA KÄYVÄN KONEISTON. PITÄNEE KYSYÄ SITÄ ISÄNNÄLTÄ, SYKSYMMÄLLÄ. HÄN KUN NÄIN KESÄAIKAAN ON VALLAN ULKO YM. SEN TYYPPISISSÄ TÖISÄÄ KOTONA. SISÄLLÄ NUKUTAAN, KÄYDÄÄN SUIHKUSSA-SAUNASSA JA SYÖDÄÄN. MULLA TAHTOO MENNÄ TOISEEN ÄÄRILAITAAN, ELIKKÄ OLEN PAREMMIN NÄIN KESÄLLÄKIN SISÄIHMINEN. TEEN PIHALLA MIKÄ ON PAKKO = KASTELLA KUKAT Kieli ulkonaHymy