Eilen lähdin pikku neitejä katsomaan. Nuoremmalla on tänään 2.viikon synttärit. ONNEA, KULTA!!!
Oli vain jo näkö muuttunut,  vauvelit tulevat pikku hiljaa oman näköisekseen. Musta tukka oli vielä pysynyt mustana. Katseli tummilla silmillään minua hyvin tarkasti.
Tietysti sillä reissulla piti käydä Sinopeerissa. Nyt oli pienet ostokset, calligraphy-tusseja muutama, tosin erehdyin, oli tarkotus ostaa Journal&title kyniä, tulis vähäsen pienempää tekstiä. No kaipa noilla callikynilläkin jotakin osaan tehdä. Ääriviivatarroja ostin sen tarjouksen.Lindexillä kävin ostamassa 50 cm.kokoiset bodin&housut.
Puolivuotias vekkuli tyttö oli taas minun mielestäni oppinut uusia juttuja. Pyörien, vatsalleen-selälleen menee vähäsen eteen tai sivulle päin. Ja eikös mitä heti kiinnosti isin tietsikan piuha. Pian sitä on siivottava kaikki ylimääräinen lattialta. Niin se kuuluukin, kehitystä kaikki tuollainen.
Aivan muusta kaupasta ostin sisälle pienen kastelukannun, nyt kesällä niitä sais olla joka kukan lähellä.
1699181.jpg
Laskimen ostin myöskin. Kun on tollanen käsilaskin niin pieni, että tahtoo painaa kahtakin nappulaa kerralla, ja sit koko summa näyttää päin honkia.Työhuoneessa mulla on paperirulla laskin, saa siitä tarkistaa onko lyönyt kaikki summat.
Tässä versio laskimesta joka toimii patterilla tai aurinkokennolla. Oli hyvä käytössä.
1699180.jpg
Kyllä mumman nyt pitäisi osua oikeisiin nappuloihin !!! :) :)
Ostin kaksi pikkulintua teranssille. Kyllä nuo oikeat linnut meidän pihassa viihtyvät. Kakkivat vaan vähän väliä mihinkä tykkäävät. Nämä linnut eivät sitä onneksi tee.
1699238.jpg

1699240.jpg

Tuolla kukkasivuilla olen pannut jonkin verran kuvia pihakukista.