On pimeää, musta valtaa meidän tuvan. Valoisuus minne se katosi, auringonlaskun myöte jonnekin, minne, en osaa sanoa. Valot loistavat meidän tuvan muutamasta ikkunasta, se näyttää ohikulkeville autoille, että meillä ollaan hereillä, näinkin myöhään. On se vain ihana asia kun on sähköä, voimalaitokset jotka sitä tuottavat, voin minä yökuhkijakin nähdä kirjoittaa ja konekin toimii !!!!
Olimme illalla (lauantai) juhlimassa nuorekasta 60-vuotista. Oli komia puku päällä, oikein helavyö ja puukko+pikkupuukko, frouvalla myöskin kaunis kansallispuku, pariskunta olivat kuin nuoripari, kauniita ja iloisia. Eihän sitä hapanta naamaa voi näyttää vaikka vuosia on tullut lisää,kenties charmikasta harmaata miehen ohimolle. Frouvan tukasta en osaa sanoa, onko harmaata vai ei ? Eihän meidän naisten kutreista kukaan ota selvää MIKÄ se POHJAVÄRI on !!!! Juhlat olivat mukavat, hyvää juttuseuraa, nauraakin sai. Kaikki jotka olivat varmasti nuortuivat paljon.
Aamusta-iltapäivään mainitsen, että mulla oli kaamea olo. Pillereitä popsin, migreeniin, sydämenhyppelyyn, refluxiin, lisää piti ottaa kun tuskanhiki nousi pintaan. Makuulle meno,  huilausta ja huilausta. Jotenkin tokenin,että jaksoin ajatella itseäni sen verran että vaatteet vaihdoin, vähän meikkiä ja sitten menoksi. Mieli ei kyllä lentänyt eikä ajatuskaan.
On se vain kumma mitenkä siitä piristyy kun näkee tuttuja ihmisiä, naurua kuuluu, iloiset ilmeet, mitä pidemmälle mentiin sen parempi oloni oli.
Mutta kotona edelleen olin varovainen, silmäni temppuilivat, ja nyt olen koneella, mutta en kauaa. Huomenna siis tänään on aikainen nousu toisiin juhliin, joista kerroin edellisessä kirjoitelmassani.
Jotenka GUTE NACHT, vai mitenkä se meni......HYVÄÄ YÖTÄ KAIKILLE !