Eilen tein puolipäivää kortteja, pihalla kun satoi oli mukava olla sisällä lämpöisessä. Innostuin tekemään kortteja, olihan niitä uusia materiaalejakin. Tilattuja sekä itse otsettuja. Yksikertaisten korttipohjat olen tilannut Eijalta, sydämiä ym. tilasin Miialta. Nuo korttipohjat ovat aivan ihania, uuden tyylisiä. En ole täällä päin nähnyt missään kaupassa tollasista pohjista tehtyjä kortteja. (ne kaupat jotka yleensä myyvät käsintehtyjä kortteja). Teen näitä kortteja edelleen ns. hyväntekeväisyyteen, enkä ota mitään hintaa niistä. Ne jotka myyvät korttejan, saavat käyttää humanitääriseen tai senkaltaiseen työhön rahat mitä korteista saa.
On tosi mukavaa tehdä, kun tietää että ne menevät eteenpäin, saan tehdä niin paljon kuin huvittaa. Saan iloisen mielen, kun voin edes pienellä roposella auttaa hätää kärsiviä lähimmäisiäni täällä Suomessa, sekä  aina maan ääriin asti.
1636527.jpg

1636528.jpg
Kahdessa kortissa olen käyttänyt leimasinta, oikealla on kaksi paperikukkaa päällekkäin ja keskellä
ruskea kiiltävä läpinäkyvä helmi, ei näy oikein kuvassa.


1636529.jpg
Keskellä kortissa on uusi leimasin kuva, linnut vesimaljalla, sekin on vähän epäselvä, oikealla Miialta tilaamiani neliöitä, jonka olen tässä puolittanut ja keskellä ruusurykelmä-leima. Leiman kuva näkyy
huonosti, kameran vika ? ? :):)
1636532.jpg
Tässä niitä korttipohjia, epäselviä nekin, kameran vika, ei mahda mitään.
1636533.jpg
Oikealla on kultainen sydän kortti, toisissa on kiemura (vasen) lintupohjia.
1636540.jpg
Tässä kuvassa näkyy jo pohjat paremmin,  hm hm missä vika???!!! :( : ( !!
1636542.jpg
Lapsille kortteja.
1636545.jpg
Tässä on selvempi kuva pohjista ja parista leimasimesta.