Mun pitää tulla tänne huilaamaan. Hain viimeinkin loput kesäkukat purkkeihin. Tietysti ostin uuden korkean pajukorin joka oli telineessä. Laittelin siihen kaksi riippuvaa kukkaa ja yhden samettiruusun. Ostin pelargunioita kolmeen purkkiin. Vaihtelin tänä kesänä kesäkukkien laatua, ainakin suuremmaksi osaksi.

Yritin tyhjentää viime syksynä viemäni tavarat tuolta meidän kesämökistä. Otti tuohon jalkaan niin vietävän kipeetä, mutta sisulla kannoin ne varastoon. Toki en kesämökkiä jaksanut siivota. Sieltä pitäis viedä puuvuodesohva kirppuun, ja tilalle toinen samantyyppinen, joka lähti tästä mun työhuoneestani talvella pois. Eihän työhuoneessa sänkyä sovi olla ?? !!!!

Otan noista kukista joskus kuvat kun jaksan. Nyt en siirrä jalkaani kuin korkeintaan TV-tuoliin tai tuohon viereiseen tuoliin. Jospa värittelis leimaamiani kuvia.

Ai niin postista tuli Paperellasta ihania pilkkupapereita, syötävän värisiä. Sekä Tim Holzin molemmat paperikot. Vitsi kun niissäkin oli niiiiiiin ihania papereitad, ei muuta kuin kortteilemaan.

Tää kesä on kyllä sellaista juhlien aikaa, ja vielä muutakin menoa. Toivottavasti se Tampereen leikkaus ei tulis ennen elokuuta, en mä sinne nyt jouda lähtemään.

Ette usko kun mua sieppaa.............ei päähän..........vaan tuonne selkään. En oikein tohdi tässä tuolilla siirtää selkääni eteen tai taakse asentoon. Sieppaa tuonne hengitykseen  ja repäisee selästä vähän joka paikasta, että ei tiedä mihinkä suuntais kroppansa ja hengittäiskö vai ei ??? No siinäpä pulma.