Taas on viikonloppu edessä, just se oli viikko sitten !! Tä aika kuluu hirmuusen nopeesti. Vai olenko niin hidas, että aika menee jatkuvasti mun ohi ??? tiedä häntä !!!

Eilisen päivän sain kulumaan Seinäjoella K.sairaalassa, kävin myös asioilla, hain isännän töistä ja vielä mentiin hänen kanssaan ruokakauppaan. Se on suuri helpotus kun joku joka pakkaa ja kantaaa ne kauppatavarat.

Huomenna mennään vanhemman pojan perheen luo ja sinne tulee myös keskimmäinen poika perheineen. IHANAA mumman kullanmurut. No on tietysti kiva nähdä muutkin .

Mä oon tehnyt tytöille sukat+lapaset, otan lankaa ja puikot mukaan niin saan pidentää tai lyhentää niitä, jos olen arvioinut pituudet väärin.

Tämän päivän Ilkassa oli Muru-liitteessä yks kortin malli. No minä tietysti heti rupesin tekemään suurinpiirtein ohjeen mukaan. Uusi leimasin tulikin Purppurataivaasta (BrakeForStamp) ruusu.

Pohjapaperi on: PaperPad paperikosta, jonka ostin perjantaina Paperinauhasta. Siellä on tosi ihana käydä, kannattaa poiketa jos on Seinäjoen suunnalla asumassa tai käymässä. Todella valoisa myymälä ja tavaraa tosi paljon. Ette tuu katumaan.http://www.paperinauha.fi linkki sivuille saatte sieltä ajo ym ohjeet, sekä näette myös kuinka paljon siellä on myytävää, osa myös yksinomaan kaupassa myynnissä.

Niin tuosta kortista vielä, boordin tein M.S. leikkurilla, leimasin Encore-leimatyynyillä, eri värejä käyttäen.Lisäsin vähäsen glitteriä.  Tässä itse kortti:

    

Tein myös toisenkin kortin IBRAKEFORSTAMP- leimoilla. Nämä leimasimet tilasin Amerikasta.

  Pohjaleimasin on Purppurataivaasta.

   

Nyt pitäis lähteä lenkille, aurinko paistaa hienosti ja muutenkin on mukava ilma. Tein äsken pikasiivouksen, jotenka sekin asia on hoidossa. Pyykkikone vielä surruttaa vähäsen aikaa..