Kävin päivemmällä kaupassa ja apteekissa. Soittelin TAY:siin, välitutkimus aika tuli 17 pv. Näillä näkymin saan mennä taxilla. Hyvä kun ei isännän työvuorot sopineet, vaihto olis hankalaa. Siellä tehdään kuulokartoitus, huimaustesti sekä samalla on lääkärin aika. Onneksi se on 12.oo, ettei tartte lähteä täältä vasta kuin yhdeksän retelissä. Parempi ajoissa ennenkuin hyömässä.

Tuosta ajasta vähän vajaa kahden viikon päästä on nuoremman pojan häät. Kyllä toi aika rientää, alkutalvesta oli mukamas niiiiin kaukana, nyt noin lähellä jee jee kivaa !!!

Posti toi GE_WE:ltä uusia Magnoleita, ihania. Näyttää olevan koko skaala jotenkin kuningas, prinsessa ym. liekö Ruotsin kruununprinsessan häillä  asian kanssa mitään tekemistä ?? SirStamblotilta on tulossa hääparia ym. ainaski toivoa on, kun ilmoittivat että ovat pakanneet ja postia saapumassa minulle.

 Tässä vähän nähtävää: (no onhan ne saaneet nämä jotka kuuluvat Klubiin) Olen sitä itsekin miettinyt, mutta en ole oikein vielä siihen valmis. Joskus tulee sellaista mitä en välttämäti ostaisi.

 

Prinsessa ja hänen nojatuolinsa .