TAITOPUOTI PAPERINAUHASTA JA CRAFTIKASTA tuli yhtäaikaa paketit. Olis kuin joulu ollut, niiin jännitti avata minkälaisia leimat oikein ovat. Tässä muutama kuva niistä, otin kuvan suoraan leimasta, jälki olis parempaa kun olisi leimannut ensin. No koittakaa saada selvää näistä kuvista. Panen taas loput leimasinkuvat :LEIMASIN osioon,
2061061.jpg

2061066.jpg

2061068.jpg

2061069.jpg

Ajattelin etten tilaa enää joululeimasimia, mutta löytyi ihania niin oli pakko saada ne. Tuo rekiajelu on kans ihana. Tarkka sai olla leimamusteen kanssa. Onneksi sain joskus Heliltä hyvän neuvon: älä paina sitä leimasintyynyä lujaa, hellä painallus vain. Kun olen sitä harjoitellut, niin joskus jopa luonnistaa heti ekalla kertaa.
Tämä päivä on vierähtänyt nopsaan. Päivällä siivosin kaikki huoneet. Kaiken huippuna: KOIRA PITI PESTÄ, ei yksin riittänyt että se olis ollut kuranen, VAAN SE OLI OLLUT PELLOLLA missä oli lietelantaa levitetty. ARVATKAA MILTÄ SE HAISI ??, YÖK, YÖK mikä lemu!!!!!!!
Isännän kahdestaan pestiin ja se olis koko ajan lähtenyt pesuhuoneesta pois. Pestiin koirashamppoolla sekä Avonin shamppoo/hoitoaineella. Voi sanoa, tuon jälkeen se tuoksui. Lopulta se tykkäs ja piti sellasta ääntä kuin elefantit, kun niitä pestään. Sellaista matalaa yninää.