Lupasivat säätiedoissa eilen aivan oikein, SADETTA. Oli se vaan hyvä kun isäntä sai potut pois maasta.
Aloin iltapäivällä, kun sain miehen lähtemään töihin, on laitettava ruuat ym. eväät mukaan, kun ei kuitenkaan klo. 12. paikkeilla vielä maittais ruoka. Itselleni keitin päiväkahvit kolmen retelissä. Nyt tuntuu kuin jotakis olis vailla tuo maha???? Kattopas.......täällähän hyllyn päällä on isännän energiajuomat, pyoräretkeä varten.
No otampas siitä putelin ja juon tässä pikkuhiljaa. En mä ittelleni viitti mitään ruokaa laittaa.
Olen väsännyt kortteja vähän urakalla, ainakin alkoi siltä tuntua, siis puulta,,,,,,ei likaa mitään vaan sopivasti. En tehnyt yhtään joulukorttia, lähinnä kihla-hääkortteja, niitä mulla ei ole yhtään jemmassa. Tuli siinä samassa joitakin Onnea-kortteja tehtyä.
Eilen illalla neuloin sukkia, vahvemmasta sekä ohakasesta langasta. Tuntui mukavalta vaihteeksi väsätä käsillä muutakin kuin korttiaskartelua.
Pidin äsken puuhellassa valkiaa, antaa mukavan lämmön. Tuossa kun istuu ja tekee käsit. sekä kattelee telkkaa, tulee äkkiä kylmänkolsea olo. Täällä mun pikkuisessa työhuoneessani ei kylmä pahemmin kiusaa.
Ovat lamput jotka lämmittävät samoin tää tietsikka, täällä tarkenen istua aivan T-paita päällä ym. vaatteet.
Meniköhän, tai mä vastaan: MENI SE SIINÄ ODOTELLESSA. Tuliko oikea vastaus ?
Huomenna meen isännän siivellä Vaasaan, meen katsomaan nuorinta tyttö-vauvelia. Vanhempi oli tullut nuhaan vähäsen oli kuumetta, soittelivat sieltä mummalle. Jos ei kuume nouse, voimme lähteä ennemmin täältä kotoa, niin ehdimme käydä heidänkin luonaan, ennenkuin mieheni menee työkokoukseen.
Kuinkahan tuo pikkuinen on jo kasvanut, ikää on 2kk. 2,5 vko. Kyllä ne tuossa iässä muuttuvat nopsaan.