Tultiin aika hiljan sitten kotiin Tampereelta. Kävin siellä TAYS_ssä. Mukava lääkäri otti minut vastaan ja keskusteli kuulohermoluun kasvaimesta. Hyvin asiallisesti hän sen selvitti. Vielä pitää käydä joissakin tutkimuksissa siellä. Leikkausta suunniteltiin kesäkuuksi. Koska halusin sen siiirtyvän yli toukokuun  pojan häiden takia. Lääkärikin totesi, että kannattaa juhlia viimeisen pojan häitä ihan rauhassa, eikä oteta mitään riskiä, jos vaikka jokin  toipumisessa menis jotakin vinks !! koska sitä  ei tiedä sitä kuntoa mikä se on ison leikkauksen jälkeen.

Leikkaus on hyvin tarkkaavaisuutta vaativa, tohtorin mukaan siinä menee n. 8 tuntia. Tampereella joudun olemaan viikon ja sen jälkeistä aikaa ei tiedä vielä, jospa pärjäisin kotona.

Mukava päivä oli kuitenkin kun saimme nähdä pojan perheen, ennenkaikkea mumman kullan nupun.Käytiin Rossossa syömässä ja vähän shoppailemassa. Enhän mä tolla jalallani voinut kauaa kävellä, mutta kaikki kuitenkin meni ok. Koskikeskuksesta ostin itselleni "nimppari" lahjaksi hyvät talvilenkkarit, jossa on nastoja jo valmiina. Niillä pitäisi turvallisesti käpsytellä täällä meidän tiellä.Eihän niillä  kyllä täällä sisällä kävellä .

Postipoika oli tuonut Englannista kolme Penny Blackin leimasinta.  Tulivat tosi nopsaan, tilasin 21 pv, eli viikossa. Tässä niistä kuvat:

 

   

    Tää oli niin iloisen 

                                                                                                                                   näköinen tytteli.