Kohta se vaihtuu, nimittäin marraskuu joulukuuksi. Olimme eilen mieheni työpaikan pikkujoulussa. Kävimme ensin syömässä ja sen jälkeen oli se elokuva James Bond.
Alku elokuvasta oli niin vauhdikas, että silmät pyöri vain päässä kun piti seurata kovaa takaa-ajoa. Ajattelin jos tää jatkuu noin kovalla vauhdilla, mun on laitettava silmät kiinni...........ei pelosta.............vaan pelkäsin migreeni herraa. Onneksi jossakin välissä oli vähän rauhallisempaa. Kovia poikia olivat ampumaan, autot, veneet menivät hirmuista vauhtia ja mistä välistä vain. Venekin oli oikein ruoste koppero, todellisuudessa se ei olis edes lähtenyt käyntiin, mutta elokuvassa mentiin LUJAAAAAAAA niin että vesi pärskyi aivan silmille asti :) :) !!! Kaikenlisäksi sillä pääsi vielä karkuun.......NIINHÄN SE AINA ON ELOKUVISSA.
Minusta kokonaisuudessa oli melko sekainen, tosin en ollut katsonut ensimmäistä osaa, jotenka en päässyt oikein jyvälle, kuka on roisto, kenenkä puolella joku on, tuon vai tuon puolella????
Kylmäkin mulla oli, veti niin hirmuisesti, ikävä mulla oli autoon jätettyä kaulahuiviani.
Kaikki päättyy aikanaan, niin James Bondikin hävis kankaalta, ja me pihalle ja autoon, huivi ja takki visusti päälle, huh huh kyllä helppas, hetken päästä suloinen lämpö levisi autoon.
Kotona ehdimme olla n. tunti kun nuoremman pojan kavereita sieltä Opistolta tuli meille yöksi, yhteensä 15 henkeä. Sisarpetiä sitä tehtiin kolmeen huoneeseen, hyvä sopu tilaa antaa.
Tänään porukka lähti kohti Opistoa ja huomenna heillä on vierailu etelä_Suomen kahteen seurakuntaan.
Itsenäisyyspäivän jälkeen alkaa pojalla loma. On vähän tehnyt mieli mennä töihin, mutta tietoa ei ole saako mistään.
Viime vuonna joululomallaan oli rakennuksilla, oli mahdottoman kiirettä työmaalla. Nyt vuotta myöhemmin ovat rakennustyömaat hiljentyneet. Niin se vain kääntyy yhtäkkiä aivan eri suuntaan. Lomautetaan, lomautetaan, mitä edessä päin on ??
Olen väsäillyt yhtä YO-korttia, vieläkin on puolivalmis, pitäis tehdä meidän pikku neidille 1-vuotis kortin.
Pikku neiti oli kotonansa keksinyt kivan paikan olla. Kirjoituspöydän kaapissa oli mukava leikkiä, sieltä kuului kaikenlaista ääntä kun soittelin heille, isä oli puhelimen kanssa siinä lähellä. Sanoin että nyt saa tyttö leikkiä leikkimökissä talven sisällä, kiljahduksista päätellen oli ainakin mukavaa.
Jospa jatkais kortin tekoa, sitten voisin mennä Rosee-tekniikan kimppuun. Eilen kerin isännän kanssa  ruskean narulangan. Kokeilinkin siitä tehdä kukan, ihan hyvä oli tehdä. Oli ehkä vähäsen pehmosempaa kuin tuo kultahippuinen narulanka.