Tänään aloin innokkaasti siivoamaan. Into ei kadonnut minnekään, mutta harmitti toi ainainen Kipukaveri joka kulki koko ajan vierellä. Piti yhden huoneen imuroinnin jälkeen huilata= lueskelin päivän postia. Tällä vauhdilla imuroin alakerran huoneet, join sen kunniaksi päivä=alkuiltakahvit. Sen jälkeen tulin koneelle, ja yhtäkkiä koko kroppa teki stopin, silmät eivät pysyneet auki, selkää+jalkaa särki. Ajattelin, että silmätkin sattuvat tuosta kivusta niin ettei niitä siedä pitää auki. Oli pakko mennä sänkyyn jalat pystyasentoon.

Kyllä mua väsyttikin, ja kun särky alkoi hellittää, nukahdin pieniä pätkiä. Millään en olisi jaksanut nousta ylös, katsoin kelloon ja sehän oli 18.30, hups !!! Kävin ottamassa iltalääkkeet ja siinä samassa huomasin etten ollut ottanut aamulääkkeitä. Jahaaa nytpä tiedän mistä johtui toi kummallinen väsymys, vetoa ei ollut ollenkaan.

Tulin koneelle kirjoittelemaan blogiini, vois vaikka piristyä. Posti toi eilen mukavan paketin Paperellasta, mutta niistä mitään en ole ehtinyt kokeilemaan. Sormet aivan syyhyävät jo korttihommiin.

Olen tarkentanut ja tiivistellyt puhettani pojan häihin. Eilen sain kansion päällisen valmiiksi, laitan sinne kirjoitetun puheeni heille muistoksi. Tässä kansion päällisestä kuvaa: Näytän toisella kertaa, nyt pitää mennä kun väki tuli kotiin.

Nyt taas sitä ollaan koneella, muut menivät nukkumaan, kyllä mulla myöskin on unihiekkaa silmissäni,

 

Tässä "kansion" päälisivu, sisälle laitan puheeni. Tätä sisältöä olen muokkaillut moneen kertaan, lukenut taas kerran lukenut.

Tässä joitakin tavaroita jotka Paperellesta tilasin:

Vasen on leikkuri ja samalla painaa nuo lehtiruodot, kivan näköisiä lehtiä tuli. Oikealla on kulmaleikkuri, sekin on 1 to 2- tyyppiä. Kulmat ja kun reunukset ottaa pois saa esim.  melko keskelle suoraraan sivulle  tän kuvion,

   

Tätä odotan että pääsisin kokeileman,

Loppuun vielä ihana puu, joka on täydessä kukassa,ja vasten sinistä taivasta, SIINÄ SE SUOMEN VÄRIT !!!