Niin meni tämäkin viikonloppu nopsaan. Mitä vanhemmaksi tulee, aika rientää nopeammin. Mistähän se johtuu ??
Lauantaina alkuillasta olin kuuntellemassa raamattuopiston opiskelioiden "konsertti". Kyllä oli mahtavaa, soittimia oli hyvin, laulajat hyviä. kaikki nivoutui tosi hyvin yhteen. Oli todella mahtavaa kuunnella reipasta laulua ja musiikkia. Poikani oli traamassa mukana:KÄDET. Sekin oli hyvin perille menevää sanomaa, ymmärsi hyvin, kaikki kolme esiintyjää olivat niin selviä käsillään-puhujia, että eivät tarvinneet sanoja.
Illalla saimme iltateen kutsun ystävä perheemme luo. Siellä sitten puhuttiin ja naurettiin,  niin että silmistä vesi tirisi, ja pöytä  tärisi, kun me kaikki neljä oltiin sen ympärillä. Oli oikein rattoisa ilta.
Kotiin kun pääsin panin valkian saunan pesään, ja hyvältähän ne löylyt tuntuivat.
Nyt olen kotona, mieheni töissä. Enkä minäkään kovin kauan ole, lähden taas lumputtelemaan kahden muun ystäväni kanssa, naisporukalla ollaan sitten matkassa.
Olen väritellyt leimasin kuvia, tehnyt kortteja.  Taidan viedä joulukortteja lisää reumayhdistykselle.
Olis vielä pari paikkaa ainakin minne tahtoisin antaa myytäväksi kortteja. Katsotaan ehdinkö tekemään.
Noissa kuitenkin menee oma aikansa, kun lisäilee yhtä sun toista korttiin mukaan, ja pitäähän joskus oikein miettiä ja hakea luovuutta.
Uudessa Ihan-lehdessä oli myös jotakin vinkkejä. Minulla on Fiskarssin kahdet reunakuviol. sekä kulmal.Niitäkin en millänn muista käyttää. Nyt panen ne tuohon pöydälle muistutukseksi.
Nyt meillä on lunta maassa, tosin sellainen roustikkoinen se on, pitää vain olla varovainen kun kävelee pihalla, varsinkin jos on autopyörien jättämiä möykkyjä.