Nyt taas näppäimistö pelittää, hyyyyyvä !!!! Poika toi tän Jyväskylästä, on vähän erimallinen kuin vanha, Tuntuu että näppäimet ovat kevyempiä, no en tiedä on se todellisuutta. Tällä on oikein kaartuvat linjat .

Nyt mehu tölkki on lattialla, mutta toi vesimuki on vaaravyöhykkeellä, pitänee siirtyä rasiaan mhinkä saa kannen päälle.

Yllätysvieraita kävi iltapäivällä. OLi mukava rupatella ja muistella vanhoja asioita niin ja tietysti uusia kysellä. Pitää sivistää itteänsä, ettei vain oo kuin jostakin mettän perukoilta.

Pari korttia olen väsäillyt. Iso pino lähtee jakoon lähetystyön hyväksi (myytäväksi). Oikeastaan kortti loorassa ei ole kuin kolme korttia. On mukava aloittaa tavallaan puhtaalta pöydältä.

   

Tästä leimasta en ole vielä tehnyt yhtään korttia.Pohjan leimasin nuottileimalla, väritys  on DistrisInk- väreillä. Pikkuperhoset leikkuri (Heinikka) Kuvaan sekä kortin kulmiin tarrat,

 

Tää leimasin on uusi, eka kortti myös tästä. Yläboordin tein MS. leikkurilla (Paperinauhasta) Leimasimen ostin Quixoticpaperielta. Väritys ProMarkereilla.