Niin se vain on juhannusaatto melkein jo ohi. Kummasti se aika on kulunut, vaikka pääosin olen ollut yksin.

Pojan perhe aamupäivästä lähtivät juhannusviettoon vaunullamme Keuruulle isoille Juhannusjuhlille.

Siellä on varmasti monta tuttua, jo muutamat ovat tulleet poikaa vastaan ja lähettäneet terveiset meille kotiin jääville. Mukava kun siellä näkee sukua sekä ystäviä ja tuttuja. Näin mekin saamme sieltä tuntua juhliin.

Lippu on vedetty salkoon klo 18, no itsehän en sitä saanut sinne, kun en edes ulos täältä tuvasta pääse. Onneksi mieheni siskot ovat tuossa mökeillänsä ja he kävivät nostamassa Suomen siniristilipun korkeuksiin.

Meillä on sää ollut puolipilvinen, aurinkokin on näyttäytynyt, lämpöäkin kummasti on, elikkä ei mikään kylmä sää. Ainakaan täällä sisällä CoolSilmänisku !!!

Sukkaa, sitä pitsi, olen jatkanut jälleen. Kiiltosukat ovat valmiina, kuva myöhemmin. Langanpätkä joka jäi niistä, oli mieluinen pikku tytölle. Ymmärsi varmasti kiillon päälle, neiti kun on !

HYVÄÄ JUHANNUKSEN JATKOA KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE.

P:S. joltakin on tullut tietoa ettei ole pystynyt kommentoimaan mun blogissani. Yritin katsoa asetuksessa olevia kohtia. Kyllä siinä ruksi on :saa kommentoida- kohdassa. Katsotaan alkaako toimimaan, pitänee ilmoitella sitten ylläpitoon.