Eilen kotiuduimme muutaman päivän reissulta. Vähäsen kolsea, tai oikein suoraan sanottuna kylmä koti odotti meitä. Ei ollut ollenkaan lämmitys päällä. Mittari näytti + 15 ast. mutta kyllä tuntui tosi kalseelta. Pannuhuoneeseen nopsaan puuvalkia kattilaan, ja vielä lisäksi hellaan tuvassa. Kylläpä se siitä pikkuhiljaa lämpeni.

Nukkumaan menin paksut sukat jalassa, yöpitkikset+paita+villatakki, vasta aamulla 8.30 heräsin, enkä koko yönä ottanut ylimääräisiä  tamineita pois. IHANAA oli herätä omassa sängyssä.

Kotiin kun lähdettiin poikkesimme Ideaparkissa syömässä, ja pikapäiten kävin Sinellissä. Jotakin pientä löytyi mukaan.

Toisessa kauppakeskuksessa myös poikettiin, vaateliikkeeseen, hm hm EI MINUN TAKIA, VAAN ISÄNNÄN ????!!!!!!!! Eikö ole kummallista, MIES VAATEKAUPASSA. No sieltä sitten löytyikin ihan mukavasti vaatteita,,,,,mieskullalleni minä myös vähäsen !!!! Ihan hyvä näin, isäntä niitä vaatteita tarvitseekin enemmän, mitäs minä niitä ostaisin tänne kotiin, täällä kelpaa olla vähän vanhemmilla kuteilla.

Yhden kivan leimasimen löysin Sinellistä joitakin pieniä joita aion käyttää ns, tolppaleimojen yhteydessä. Tässä tosta isommasta kuva:

     

Tämän voi käyttä nitä pökkölöleimoja. Tääkin oli musta hauskaanen: