Eilen innostuin päivällä väsäämään muutaman kortin. Illalla ajattelin vielä jatkaa tekemistä, mutta ei siitä mitään tullut. Katselin muutaman leimasimen valmiiksi täksi päiväksi josta leimaan kuvat. En tiedä saanko niitä korteiksi asti tänään, mutta jos vaikka värittelis ne.

Huomennahan menemme 2 v. juhlille, jotenka se päivä menee juhliessa . Mahtaneeko itse sankari oikein vielä tajuta koko juhlista mitään. No ainakin kavereita tulee, jospa heidän kanssaan olisi mukava touhuilla tai katsella isompien touhuja. Me vähän varttuneemmat juhlijat saamme jutella toistemme kanssa ja nauttia näin yhdessäolosta, ja tietenkin miniäni tekemistä herkuista !!!

Leimakuvat kun olen tehnyt aion lähteä pyörälenkille. Se sopii hyvin tuolle jalalle, sitä pitää nyt harrastaa, kun ei sadetta ainakaan näy tulevan. Tässä kuvia korteistani:

 

Tämä leimasin on IBRAKEFORSTAMPS, paperi on Paperellasta, väritin ProMarkereilla, radioleimasin Paperinauhasta. Eikö yleensä kampaajalla soi musiikki .

    

Leimasin ; Artimpression, väritys; Derwent kynillä, Onnittlu- leima Cirkle Paperinauhasta; yläreunan tein MS-leikkurilla, pohjapaperin nimeä en muista.

 

Korttipohja; Paperellesta, Leimat Hänglärin samoin tilattu sieltä , onnittelu leima Paperinauhasta; kukat Englannista; väritys ProMarkereilla.

   

Kesäinen kortti, perhoset MS-perhosleikkuri, pieni; väritys jälleen ProMarkereilla.