Koko huusholli on hiljainen. Tietsikka hurraa tasaisesti, näpyttelyä kun sormeni käyvät näppäimistön kirjaimilla, ja tätä tekstiä tulee  teidän nähtäväksi. Isäntä nukkuu vielä hetken ja on pian suuntaamassa auton nokan tuonne pimeyteen yövuoroon. Meidän nuoripari lähtivät nuortentilaisuuteen. Minä kävin lenkillä ja sen jälkeen saunassa. Jalkani on kipeä edelleen, laittelin siihen polvituen, ja sidoin polvesta alaspäin jalkani, otin pari pilleriä, mutta kipu ei näytä hellittävän. En tiedä onko toi side liikaa, pitäisikö ottaa pois.....vai mennä sänkyyn ja nostaa jalan taas yläilmoihin. Kukahan tuon järjen lampun sytyttäisi päässäni, että mikä hyvä olisi ???Nyt kyllä otin tuen+siteen pois, katsotaan helpottaako.

Sormet syyhyävät korttien tekoon, painoin jo valmiiksi kuvatkin. Ne pitäisi ensin värittää. Valmiita värityskuvia on , jotenka ne odottavat vain ahaa elämystä tuolla aivoissani, jotakin luovaa !! .

Eilen väsäilin yhden joulukortin, tässä tulos:

    

Taustalle olen leimannut tekstin: jouluiloa, jouluiloa. Väritin Tildan Inktensa puuväreillä, levitin vesisäiliö siveltimellä värin. Olkipukin väritin Promarkereilla. Tietenkin Tildalle piti panna vähän poskipunaa :=) se on Chalks väreillä tehty. Yritin noita kasvoja vähäsen tummentaa reunoista, en oikein tiedä onko toi liikaa, itsestäni tuntuu siltä että selvä vana on kasvojen ympärillä. Olisiko niin että ihan "oikeaa taidetta" pitää KATSOA KAUEMPAA ???