Päivä meni nopeasti, kuten huomaatte yritän sitä ottaa kiinni. Aamupäivät ovat mulle hankalia, astuminen tekee kipeää, liikkuminen hidasta. Kun saan koneeni käyntiin sitten sujuukin jo kotityöt paremmin. Tuota alkulämmittelyä kestää parisen tuntia, jos herra Mige liittyy seuraa, niin sitten kuluu aikaa ainakin nelisen tuntia, jopa kuusi tuntia on kulunut.
Minulla on ollut tänään nuorin lastenlapsistamme. Voi kuinka hän on suloinen. Katselee suurilla silmillään suu supussa, mikäs paikka tää on??? On jo oppinut jokeltelemaan, ihania ääniä.
Myös meillä kävi yksi ystävä perhe jotka olivat ostaneet koiran pennun.Nimi jotenkin tännepäin charles...spaniel ???? pieni mustan valkoinen. Oli meidän koiran rinnalla kuin pieni kissa. Kyllä oli terhakka tyttökoira. Kovasti oli halusi leikkiä meidän Oonan kanssa. Totteli minusta hienosti, tänne, sen se kuuli, istu, sujui kyllä tosi hienosti. Voi että kun nuo pennut on niiin ihaaaania !!!!!!
Tässä loppuillasta innostuin tekemään taas joulukortteja ja olempa jopa neulonut sukkaa. Laitan pienen pienistä sukista kuvan, samoin koirulista, jos ne onnistuivat, koska koiruli oli niin nopea liikkeinen.
1933553.jpg

Kumma kun mun verenpisarat eivät ole hallasta välittäneet, viime yönä oli pakkasta, mutta eipä napsinut kukkia.
Kyllä minä pian laittelen loputkin kesäkukat pois, yleensä heitän kompostiin, en viitsi yrittää esim. noita verenpisaroita säilyttää sisällä.