Aamupäivällä kävin suihkussa, samalla pesin tukkani. On vähän outo toi aika, mutta piti mennä silloin kun tiesin että lämpöistä vettä tulee. Isäntä teki valkian pannuun ennenkuin lähti töihin. Ei passannut odottaa iltaa, koska silloin olisin saanut kylmän suihkun Yllättynyt !!!!!

Iltapäivällä lähdin pyörällä keskustaan. Kävin tilaamassa kukkavihon hautajaisiin, samalla pudotin kortin postilootaan. Jospa se olis huomenna perillä, ykkösluokassa ainakin panin sen menemään.

Kotiin kun lähdin polkemaan, niin aakeella laakeella, niinkuin täällä Pohjanmaalla niitä on, oli pyörä vallan pysähtyä !!! Oli aika moinen tuuli, melkein myrsky, puhalteli suoraan edestä. Laitoin pyörän vaihteen niin pienelle kun sain, silti meinas väkisin vauhti simmahtaa. Johtuikohan polkijasta ??? Silmänisku.

Kyllä maittoi kahvi hyvältä, kun kotiin pääsin. No tulipas tehtyä samalla lenkki. Pitäisi vain ottaa huomenna uudestaan. Jääköhän se pitäisi- asteelle ???

Tässä olen katsellut netistä kukkavihkoon värssyä. Kuinka se voikaan olla näin vaikeaa, huh, huh, kun mikään ei tahdo sopia. Etsintä jatkukoon huomenna, nyt en jaksa. Muutenkin tuntuu että veto on pois. Luistaisko sukan lanka ???

Muuten keittiöremppa jatkunee noin viikon päästä. Tähän astiseen olen ollut tyytyväinen. Monet asiat ovat toimineet hyvin ja näppärästi. Ei ainakaan vielä ole tullut eteen ns. suunnitteluvirheitä. Puuhellaa olisin kaivannut = tulta pesään. On ollut niin kylmä, hr, hr hrrr! Muuten sitä voisi käyttää, mutta on lastattu kaikilla työkoneilla/välineillä, etten viitsi sitä tyhjätä, minne edes ???

No kyllä tämän vielä kestää. Olen jopa tuonut orkideani ikkunan eteen, mutta ne on vietävä taas pois, kun isäntä alkaa touhuamaan uudestaan.1305739667_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ikkunan reunasta puuttuu lista, tuuletusluukusta puuttuu jotakin kans, senhän piti pienentää ton pesukoneen noston takia.Pyyheliinakaapin viereen tulee ns. peitepalat, ettei toi vihreä tuu näkyviin, elikkäs ei oo vihreitä seiniä.

1305739678_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ikean purkit ovat saaneet myös kunnian olla paikallaan. Laattojen nurkkakohdassa näkyy ikäänkuin rako, jonne pannaan luultavasti silikoonia. Tuossa ylhäällä on lokerikon paikka.Sen on pantava paikalleen, ottamalla hetkeksi aikaa pois mikrokaappi. Jotenka mielelläni siirrän Ikea-purkit pois, etteivät vain hajoa Itku !!!! Kiva kun sain sen avolekerikon, se mahtui sinne kuitenkin. Se teetettiin erikseen. Roskislaatikoston vetimet puuttuivat, ne tilattiin jo kerran, tulivat kirkkaat, meillä on matat. Tänään isäntä haki ne. Laatikkoihin kyllä pitää saada vetimet ennenkuin niitä pystyy käyttämään. Tosi hyvin menevät kiinni, enkä viitti veittellä avittaa, naarmuuntuvat vielä !!!