Tämä päivä on käynyt vähiin. Huomenna suuntaan K.sairalan polille, kuulemaan mitä pään CT-kuvauksessa on näkynyt, vai onko kaikki hyvin ???

Tänään olimme Gideoneiden järjestämässä tilaisuudessa, joka oli oikein lämmin henkinen tilaisuus. Lopuksi saimme nauttia hyvistä kirkkokahveista.

Kotiin kun tulimme, isäntä suunnisti hiihtolenkillensä ja minä kävelylenkille. Jalka oli jonkinmoinen matkakumppani , mutta ilma oli sitäkin kauniimpi. Aurinko oikein lämmitti täydeltä terältä. Kotiin tulin n. 16 ja aurinko paistoi vielä melko korkealla. Kyllä kevät taitaa tulla mikään ei auta, ja mieluinen tulija se onkin.

Käsitöissä yritin tehdä yhtä vauvantossua, mutta vaikka minä sitä kappaletta käännän ja väännän erisuuntiin, ei siitä kyllä tossun näköistä saanut tekemälläkään. !!

Isoäidin neliöt sain sentään onnistumaan, mutta en tiedä kuinka kauaksi lankani riittävät ??? Tuleeko kenties nuken peitto.

Noiden tossujen ohjeen löysin blogista (en vain muista kenenkä), mutta hänkin oli ottanut toisen henkilön blogista ohjeen !!! Että näin nämä ohjeet kulkeutuvat, kenties Suomen laidasta laitaan ???

Kiva kun joku oli jaksanut kuvata ja kertoa työnsä vaiheittain. Minä tonttu en vain tajunnut edes kuvista ohjetta, mutta kenties valkenee, kun saan kotiini henk.kohtaisen opettajan (mieheni siskon).

OLEN MUUTEN LAITTANUT ASKARTELUKIRPPIKSELLE MAGNOLIA LEIMOJA MYYNTIIN. KURKKAA SINNE JOS OOT KIINNOSTUNUT.!!!