Niin vaan se joulunaika meni mukavasti. Aatto oli aivan ihana, koko perhe koolla, paitsi nuoremman pojan morsein, mutta hänkin tuli äitinsä pikku veljensä kanssa meille Tapanina.

Yllätyslahjojakin tuli, vaikka mitään en odottanut: mm. kaksi ihanaa kukka-asetelmaa, KIITOS heille jotka ne lähettivät kukkakaupan kautte meille.

Tapanina tulivat tulevan miniämme äiti ja pikkuveli meille. Oli aivan ihana tutustua uusiin perheen jäseniin. Heti ensimmäisistä hetkitä asti olimme kuin olisimme tunteneet jo vuosia. Oli tosi ihana ja kotoinen olo. Kiitos teille ! He toivat aivan ihastuttavat itse tehdyn korin ja se täynnä jos jonkinlaista herkkua, tässä tyhjästä kopasta kuva. Suunnittelin sen jo heti vesijumppa tavaroiden kopaksi. Siinä on mukavasti "väliseinä" saa laittaa eritavarat omaan lokeroon.

   

Tottahan toki Oonakin sai oman pakettinsa, HM HM HERRRKULLLISTA !!!!!!!!!!!

  

Joulukuusi oli meillä erikoinen. Oikea kuusi on pihalla ikkunan takana. Tämän minun piti panna pihalle, mutta totesin että sopii olla joulun ajan sisällä.

  

Valot tuolla lyhdyn sisällä ei näy kovin hyvin kuvassa.

Laitoin muutenkin vähäsen koristeita, kun toi vointi ei ole kovin häävi, niin en jaksanut, ja vielä piti ajatella, että voimia pitäisi olla myös ottaa ne pois, kun pojan kihlajaisia vietetään 23.1. Silloin vien tuon lyhdyn  pihalle. Siellä  saa olla valoja ja ulkosoihtuja enemmänkin, koska on niin pimeää vielä silloinkin.

Näin vuoden -09 joulu on vietetty ja olemme pian vuoden 2010 puolella. Kylläpä tuntui kirjoittaa oudolta toi uusi vuosiluku. Kuinkahan monta kertaa sitä kirjoittaa -09 ????