Kerran täällä joku mainitsi, ettei tiedä minkä panis otsikoksi! Olen samaa mieltä, ei tahdo aina keksiä minkä siihen kirjoittais.
No tuota jos vaikka aloittais perjantailla: Menimme siis Keskiselle säästämään, lankaa tarttui mukaan Novitan uutta Polkkaa. Otan kuvan kun joskus ehdin. Vähäsen muutakin ostin.
Tänään on ollut työpäivä jos sitä siksi voi sanoa. Sain apua onneksi mieheltäni, koska häneltä nämä sähkö työt sujuvat paremmin. Vaihdettiin lamppuja oikein urakalla, niitä kun meidän nuoret vaihtaa, niin vanhat tuodaan meille. Eteinen sai uuden lampun, vanha kattolamppu+lampetti, pesin ne ja vien kirppuun joskus.
Työhuoneeni sai paremman valon, ennen oli yksi 60W. nyt katossa on 5x60w, tosin yksi on pimeenä, ja tietysti tuo kohdevalo. Kaikkein ihaninta kun sain silityspisteeseeni kohdevalon sekä jatkojohto pantiin seinään kiinni, on helpompi toimia, kun ei tartte aina lattialle kumarrella.
Tiskikaappi sai uudet mukiritilät, ja olis saanut lautasritilän, ei ollut Keskisellä, niin isäntä toi Prismasta???!!!
Minun mittaaman mitan mukaan!!!!!!!!!!!!!!Arvatkaa vain, sehän oli puolisenttiä liian pitkä. Ei paljon, mutta TARPEEKSI. Milläs tunget ritilää kun kaapin seinät eivät anna periksi. Laitoin vanhan takaisin ja tuo uusi vaihdetaan puoltacm. lyhyemmäksi. ET SIL VIISSII !!! :( :( kaikkea tapahtuu, kun ei ole tarkka. Jaa kukako??? no tietysti minä, siis aivan minä itse, rohkenen teille sen sanoa, otan kaiken vastuun.
Niin sit otettiin yksi lamppu pois yhdestä huoneesta, aivan turhaa oli katossa, onneksi oli peitelevy kotona.Tuon lampun jätän jemmaan, jos se olis tarpeellinen joskus, kohdevalo kolemella lampulla.
Tein äsken paperihommia. Kyllä tää aika juoksee suorastaan, heinäkuu loppu, elokuu alkanut.
Jotenka taasen oli liian pitkä aikaväli kun otin tiliotteet koneelta. Huh meni siinä hyvää aikaa hukkaan, kun piti tarkastella täsmääkö, olisin mielummin väritellyt leimasimia :) :) !!!
Muuten HUOMASIKO KUKAAN KATSOA AURINGONPIMENNYSTÄ, osaa sellaista????
Me katottiin isännän hitsauslasien läpi. Oli se aika ovelan näköinen, selvästi ilmakin viileni, kun aurinko paistoi taas kokonaan lämpötila nousi reilusti. Mutta näin iltaisin kylmenee ja näyttää tuulevan.