On ollut kiireitä, ettei ole edes tänne paljoa raapustelemaan. Edessä on juhlapäivä. Mekin menemme kahteen YO-juhliin. Täällä Pohjanmaalla ne ovat yleensä melkoisen suuret. Meilläkin on käynyt täällä kotona yli 100 henkeä. En tiedä ollaanko täällä Pohjanmaalla niin suureellisia, että kaikki ovat YHTÄ SUURTA JUHLAA, tarjoilut, vieraat ym.

Meillä on yövieraita, mutta nukkuvat omassa vaunussaan, ja iltaisin on aikaa rupatella. Hekin ovat menossa YO-juhliin, ja ovat yötä vaunussa, koska samalla tuli lyötyä ikäänkuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Olin kirpussa myyjänä tänään, puolitin päivän ystäväni kanssa. Oli tarpeeksi siinä kummallakin. Mukavasti se päivä siinä hupeni, kun vielä kävin kaupassa sen jälkeen. Pelkäsin mikä ryysis siellä on ??? mutta ihmeeellistä?! eipä ollutkaan.

Kun tulin kotiin oli poika leikannut nurmikon ja oli taas niin siistiä ja kaunista. Joku meinas että to-pe välisenä yönä olisi ollut pakkasta jopa - 6 !!! Meillä ei ainakaan ollut, koska riippu betuniani oli säilynyt tosi hyvin, eikä muihinkaan kukkiin ollut pakkanen nipistellyt. Toivottavasti täksi yöksi ei tulisi, koska en viitsisi enää lähteä reijaamaan niitä sisälle.

Availen vielä postissa tulleet paketit Paperinauhasta ja Mihannasta, sitten menen nukkumaan kultani viereen, ja tietysti Nukku-Matti pitäis myös tulla mukaan.

 

KAIKILLE VALMISTUNEILLE SEKÄ YO-OPPILAILLE SYLI TÄYDELTÄ ONNEA !

YKSI ETAPPI ON ELÄMÄSSÄ SAAVUTETTU.