Nyt pian pamahtaa vuosi uudeksi vuodeksi 2011. Näin se vuosi-10 on kiirehtinyt menojaan.

Mitähän on jäänyt mieleen: kaksi suurta leikkausta, ne veivät puoli vuotta ja vieläkään en täysin ole toipunut lopullisesti. Hiljaa hyvää tulee.

Onhan riemullisia hetkiäkin ollut: nuoremman pojan kihlajaiset sekä häät ja paljon sukua+ ystäviä juhlimassa molemmissa tapahtumissa.

Ilo on ollut seurata kahden lastenlapsen edistymistä/kehittymistä. Suloisia tyttöjä olemme saaneet mummana ja paappana pitää, hyvin rakkaita, lähellä sydäntämme.

Omien sairauksien takia en heille pysty olemaan "varahoitajana", se on pahinta. Onneksi kuitenkin iloita ja vähäsen touhuilla heidän kanssaan. Toivon että rukoussiivet saavat kantaa heitä yli heidän elämässään..

Vuosi elämästäni on mennyt, olenko saanut mitään aikaseksi ??? vai tarviiko sitä aina saada jotakin nähtävää tai konkreettista näkyvää ???

Vuosi meillä alkaa remontin merkeissä. Mieheni sen pääasiassa aloittaa ja jatkaa. Remonttia teemme keittiössä, kaikki uusiksi.

Katot myös saavat uudet pinnat, tehdään valkoista jälkeä, kun vanhaksi tulee tuntuu että tumma katto syö kaiken valon, eikä näe sen vertaakaan.

Yritän kertoilla sanoilla sekä kuvilla näistä tapahtumista.

Minua hirvittää keittiökaappijen tyhjäntäminen.......nyt on hyvä aika karsia turhat kipot ja kapot ja viedä ne kirppikselle.

Kaappeja aiomme vasta huhtikuussa laitella seinille. Vielä on pitkä aika kun tulee sellaista mukavaa näkyviin.

Tämähän on vasta ensi vuonna !!!

 

HYVÄÄ ALKAVAA UUTTA VUOTTA  2011 TEILLE JOKAISELLE!