Olen näin varhain hereillä, kun unta ei oikein tahtonut piisata enään. Olin sunnuntaina niin hiirveessä migreenissä, en muista koska olisin ollut noin huonossa kunnossa.

Aamulla kahdeksan aikoihin alkoi kesti iltaan n. 18 asti. Sillä välillä oksensin kymmeniä kertoja. Olin ehkä n. 10 min. sängyssä ja taas vessaan. Olin kuin märkä rätti, siis välillä märkä ja välillä vilu jne... Olisin lähtenyt sairaalaan, mutta ajattelin etten millään jaksa istua 30 min. autoreissua. Joka paikka oli hellänä kun lihakset olivat 100 % mukana tuossa hommassa. Otin maximi määrän täsmää, ensimmäinen taisi mennä viemäriin, toinen ei tehonnut. Nukuin....heräsin....vessaan......ja sitä piisas, ei meinannut enään pysyä pystyssä. Illalla heräilin puolihorroksesta ja muistelin että on sunnuntai yö. No ei se sitä aivan vielä ollut, kun kellon viisarit näyttivät vasta 21.30. Hörpein vähäsen kolaa, sänky kutsui joksikin aikaa. Taas raotin silmiäni, ja tavasin mielessäni, että on yö..yö,,,, olihan se 1.30. Nousin ja kokeilin syödä jotakin, sain vähäsen energiaa että taasen jaksoin nukkumista.

Lopulta heräsin maanantai aamuun klo 10.30, joka paikka oli hellänä, selkä aivan puuduksissa. Eilinen päivä meni ns. sumussa. Vieläkin olen hyvin varovainen, mutta meinaan mennä vesijumppaan, pitänee tehdä liikkeet vain varovasti, ettei syke nouse tuolla päässä kovasti.

Maanantaina tuli Hollannista tilaamani leimasimet. Niissä oli tosi kivoja, innostuin jopa illan mittaan leimaamaan niistä kuvia, mutta tuskahiki oli koko ajan mukana. Tässä joku kuva leimoista ja loput ovat tuolla leima-osiossa.

  

    

    Näitä poikaleimasimia on yllättävän vähän yleensä olemassa. Yksi hääleima josta pidin oli tämä:

   

Tää oli niin helluunen, että oli  pakko ostaa, vaikka olikin tyttöleimasin