Kävin perjantaina käsityömessuilla heti aamusta olin matkassa. Multa aika SAAVUTUS. Olin 10.05 perillä. Parkkipaikan löysin hyvän, jonoa oli pikkasen lippuluukulla. Joskus tunnin kuluttua väkeä oli kuin meren mutaa. Joku mainitsi että oli joutunut jättämään auton tosi kaus.
Kaikkea ihanaa oli esillä, työnäytöksiäkin jotakin ehdein katsomaan, ja tietenkin kahvilla kävin miniäni kanssa. Tulihan sieltä jotakin ostettua. ProMarker tusseja, ääriviivatarroja, valmiita 3D-kuvia, ei muuta kuin painaa pohjalaatasta esiin ja yhdistellä, leimoja tuli, tuli jopa ostettua samanmoinen kuin kotona oli laatikossa. Sattuuhan sitä, pää meni pyörälle sellasen tavara määrän ja sorinan keskellä. Onneksi voin lähettää tuon leiman takaisin, kun en sitä edes avannut. Ostin sen Taitopuoti Paperinauhasta.
Laittelen kyllä kuvia millaisia leimoja löysin. Kaikkea kivaa oli näytillä, mutta kukkaron sisältö ,määräsi ostoinnostuksen.
Kävin edellisenä päivänä juuri Tiimarissa, ja siellä oli paljon 50-70% alennustavaroita. No tuota tarttuhan sieltäkin jotakin kivaa mukaan. :):) !!!
Minulla on ollut pikku- neiti vajaa 10 kk. viikonlopun mumman ja paapan luona. Ei sitä ole malttanut nyt mitään tehdä muuta kuin seurata hymy-tytön liikkeitä ja ääniä. On hän niin ihana, kyllä on kiva seurata häntä. Ääniäkin kuuluu monenmoista. Hän on todella helppohoitoinen lapsi. Osaa leikkiä, vaikkapa omissa oloissaan.
Lankaa tuli myös ostettua messuilta, niinkuin sitä ei OLIS KOTONA?????????
Pitää pian lähteä nukkumaan, että jaksaa huomenna lähteä synttäreille.
Laittelen kuvia myös langoista, olivat vähän erikoisia.