Innostuin käymään taimitarhalla kukkia ostamassa, hm hm ulkokukkia!!! Nyt ne kaikki tosin ovat sisällä lämpöisessä. Orvokit istutin tänään kukkatarhaan. Tässä kuvia ostoksistani:
1593831.jpg
Nuo harmaat harvaoksainen-lehtinen, ja vähän tuuheampi  menestyvät varmasti vaikka olis vähäsen miinuksen puolella. Samoin nuo muratit. Ajattelin pitää niitä jonkin aikaa sisällä, kun on niin mahdoton tuuli, vaikka katkeaisi. Ei sitä malta ostaa kovin monta kertaa uudestaan.
1593834.jpg
Edessä on sininen roikkuva kukka (en tiedä nimeä), ostin verenpisaroita, jotka aion laittaa isoon ruukkuun ja jotakin roikkuvaa sen kanssa. Mulla ei ole ollut verenpisaroita ainakaan kahteenkymmeneen vuoteen. Mulla tuli heti mieleeni meidän mumma (mun anoppi) jolla oli niitä monessa  paikassa, toi syksyllä sisälle ja taas seuraavana kesänä vei pihalle. Hänellä kasvoi tosi korkeaksi ja olivat mehevän näköisiä.
1593836.jpg
1593838.jpg
Molemmissa kuvissa on pikku petuneita (petyyneitä???) Ajattelin laittaa noiden kanssa jotakin muutakin kukkaa samaan purkkiin. Nyt vain on kasteltava sisällä, ovat niin täynnä juuria, että kovasti kaipaavat jo uutta multaa ja lannoitetta.
Pallotuijan ostin kans. Siitä en huomannut ottaa kuvaa. Napsin sen kuvan joskus toisten. Se on jo omalla paikallaan ison kiven katveessa. Ajattelin jospa siinä olis sille lämmin paikka keväällä.