Tänään olin taasen vesijumpassa. Kyllä teki hyvää, menin jo puoltatuntia ennemmin, uin ja juoksin altaalla. Sen jälkeen oli vesijumppa. Vielä meitä muutama jäi senkin jälkeen uimaan. Miesten vuoro on naisten jumpan jälkeen, jotenka se ajoi meidät pois altaasta.

No emmehän me miehiä pelkää, mutta kun allas on pieni niin ekat pitää lähteä että tokat mahtuvat sinne :=) !!!

Mutta on se vaan niin ihanaa vaikka on pieni allaskin, kun voi täällä omalla paikkakunnalla käydä jumpalla. Eikä tartte lähteä 45 min. takia ajamaan autolla 60 km.

Aamuisin on ollut yllättävän kylmä,luntakin on satanut, maa on jälleen valkoinen. Onneksi päivällä aurinko lämmittää, tosin pohjoisesta on ollut tuuli joka tuntuu niin jäiseltä.

Olen ollut "talonmiehenä", mieheni kun lähti keskimmäisen pojan perheen muuttopuuhiin. Menen myöskin luultavasti loppuviikosta sinne. 

Koiran kanssa ja muutenkin ton lämmityksen takia pitää olla joku kotona. Loppuviikosta tuleekin pari poikaa perheensä kanssa. 

Pääsiäisenä meillä on tapana polttaa pääsiäisvalkia. Joka on minun kotopuolessani, juhannuksena, juhannuskokkona Nauru !!!

Pari korttia sain tehtyä, ne menevät meidän vesijumpan vetäjille. Laittelen myöhemmin kuvaa niistä.

Pyöräni on otettu talviteloilta, mutta en vielä rohkene lähtemään ajelulle. Odotan vähän parempia/lämpöisempiä ilmoja. Saa nähdä mitenkä se sujuu kaikkien kolhujen ym. jälkeen !!???