Viitaten alimpaan kirjoitukseen, olin vähän päivävillissä, nythän on lauantai, eilen perjantai. On silti mukavaa kun viikkosiivous on tehty. Laittelin äsken hellan pesään puita lisää. Siellä ne ihanasti paukkuvat ja antavat lämmintä tupahan. Koira oli pihalla pikku Helmin kanssa juoksemassa. Kyllä tuolla piipero koiralla on vauhtia. Tuolla se meidän Oona makaa ko ronnan raato, ihan kaput !!!!! Voisin itsekin pian juoda päiväkahvit. Ajattelin tehdä mieheni rasat loppuun asti, peukut puuttuvat, enään !! Muutaman leiman ostin jokin aika sitten. Nyt pitää panna stop-ostoille. Onhan noita leimoja jo liikaakin, mutta kiva niistä on tehdä erimoisia kortteja. Leimailin eilen siten, että yksi kuva/leima. Mitä niitä viittä leimaa, kuka niistä kaikista jaksaa tehdä kortin, tulevat kumminkin samantyyppisiä. Ennen ajattelin, kun lähden tähän suttu-töihin =leimailu, niin teen heti USEAMMAN. NYT VASTA VALKENI MULLE, paljon parempi kun leimaa vain yhden kuvan. Ajattelin jatkaa tätä linjaa. Mutta tuohon Kirsin haasteeseen en uskaltanut lähteä 1 leima=kortti/ 1 pv. Huh liian kova urakka.

Nyt oli tullut uusi JEHKOTAR # 46 /Maaret HAASTE. Sen aion täyttää, nuo ovat mukavia, olis vaan pitänyt ennemmin lähteä tekemään kortteja mallien mukaan. TOSI KIVAA Hymy

No nyt ne leimat:

Tää on musta ihana, kiva tehdä taustoja tällä, kuvaa päälle, joku vaikka Tilda+kirje sylis.

Tää on minusta kans monipuolinen, tätä mietin kauan maltanko ostaa, no Paperinauhassa oli jokin alennus päivä, oisko ollu ystävänpäivä ??? Niin silloin minä sen tilasin.

Tätä voi kans monessa käyttää, ihana.