Aamupäivällä  olin lähdössä vesijumppaan, tuli puhelu, vetäjämme soitti että hän ei tuu ohjaamaan, kun on syyslomalla. Meitä kuitenkin oli 19  henkeä, veto meni hyvin. Lämmittelimme ensin alussa, ja sitten vaan järjestyksessä jokainen sai sanoa liikkeen ja me muut teimme sen mukaan. Todella hyvin meni ja nopeesti toi 45 min. Venytykset ym. tuli tehtyä, lopuksi vielä rinki+laulu: SE OOLANNIN SOTA OLI.......ja muutamia liikkeitä siinä mukana. MAHTAVA JUMPPA ! Kotona mua odotti mukavaa postia, sain leimasimet jotka tilasin Englannista viikko sitten ja nyt jo tulivat. Tässä vähän kuva satoa, loput omassa osiossaan:

   

     

   

TÄÄ OLI KIVA YLLÄRI, KUN TOI POSTINHAKIJA OLIKIN POIKA. NOITA TYTTÖ-LEIMOJA TAHTOO TULLA LIIKAAKIN OSTETTUA. TAAS MÄ LANKESIN OSTAMAAN, PITÄIS KAIT JOSTAKIN LUOPUA, SINNE MYYNTIIN KIRPPIKSELLE. PITÄIS ALKAA FALKKAAMAAN MISTÄ MALTTAIS LUOPUA. EIHÄN NIISTÄ KAIKISTA TUU MILLÄÄN TEHTYÄ KORTTEJA, EI LÖYDY SITÄ AIKAA YLIMÄÄRÄISTÄ MISTÄÄN. PITÄÄ SITÄ HUUSHOLLIAKIN HOITAA YM. KUN ON TÄLLÄNEN RAIHNAANEN EI NE TYÖT NIIN KOVIN NOPSAAN JOUDA EIKÄ PÄIVÄSSÄ PALJON SAA AIKASEKSI. NO EILEN SAIN KAKSI JOULUKORTTIA:

   

TÄMÄN TEIN DISTRESS TYYLILLÄ. POHJAAN ENSIN NUO LEHTILEIMALLA, SIT PÄÄLLE KALEDOSCOPE (VÄHÄN VÄLKKYVÄ) JAUHETTA, KUUMAILMAP. KIINNI SE PAPERIIN. SITTEN DIRTR. MUSTEELLA TOI POHJAN VÄRITIN, NUO KYNTTILÄ-LEIMASIMELLA KULMIIN 4.KYNTTILÄÄ (SE ON SELLANEN) MAGNOLIA TYTTÖ  ISTUU HAVUOKSALLA, JOHON LAITOIN "LUNTA" TEKSTIN KIRJOITIN VAPAASTI, EI OIKEIN OLLUT TON MALLISTA TEKSTIÄ, SIIS NOIN LYHKÄSTÄ. JAA NIIN PAINOIN NOI KIEKURAT VIELÄ ENNEN NOITA KYNTTILÖITÄ. NYT PITÄÄ OLLA ITSE TYYTYVÄINEN, SAIN KUIN SAINKIN TON POHJAN ONNISTUMAAN !!!

TÄSSÄ VIELÄ TOINENKIN KORTTI:

 

TÄÄ EI 100 % ONNISTUNUT, TOI POHJA. TOI RUSKEHTAVA ON PRONSSIN VÄRISTÄ  UTEETA, EIPÄ TARTTUNUT JOKA PAIKKAAN. TOISAALTA HYVÄ NÄKYY TOI KUVA PAREMMIN. POHJAN CUTTLEBUGILLA KOHOKUVIOIN TÄHTIK.NO TÄSTÄ TULI AINAKIN ERILAINEN.