Lunta on tullut melkein koko päivän. Isäntä teki lumityöt traktorilla, oli melko märkää lumi, onneksi on luvassa kylmempää, ettei se heti sula pois. Kävin asioilla keskustassa, ja joka välissä sain putsata autoa, kun se oli hetken pysähdyksissä.

Uusi Vuosi tuo ainakin minulle lisää kustannuksia migreenin vuoksi. Kalliit täsmälääkkeet ovat otettu Kelan korvauspiiristä pois. Kuuden kappaleen täsmät tulevat maksamaan yli 40 euroa.  Nytkin tässä kuussa on ollut 20 pv. migreeniä. Siis jälleen kerran rokotetaan pientuloista eläkeläistä !!!

Otan kyllä yhteyttä neurologiin ja kyselen olisiko jotakin vastaavaa, jonka Kela korvais. Minullahan menee vuodessa niin paljon lääkkeisiin rahaa, että Kelan katto tulee heti alkukeväästä täyteen. Jotenka en ole maksanut täsmälääkkeistä "mitään" sen jälkeen.

Kyselen tätä juttua siellä Tampereella kun menen sinne leikkaukseen. En tiedä johtuuko nuo migreenin nousumäärät juuri tuosta kasvaimesta joka on sisäkorvan luussa???

Postista hain Paperellesta  tulleet skräppipaperit ja niihin "salkun". Järjestelin papereita vähän värettäin. Nyt on aika mennä syömään.