Päivä on mennyt taas touhutessa monenmoista. Pakkasin matkakassia, huomista Hesan reissua varten. Kirjoittelin muistilappua, samalla katselin Ikean nettisivuja...hm hm mitähän pitäis ihan oikeasti ostaa,,,,mitä sen jälkeen !!!

Huomenna poikkeamme vielä kalustetehtaalla josta meille tulevat kaapit, viimeiset kysymykset, ohjeet.

Muistilappu pöydällä mitä vielä huomen aamulla pitää muistaa panna mukaan. Mitenkä sitä on oikein jaksanut ja viitsinyt reissata silloin kun pojat olivat pieniä. No tietenkin minä olin paaaljooon nuorempi ja terveempi, mitä nyt ei ota huomioon migreeniriesaa, sehän oli lähes päivittäistä silloin.

Olen kokenut tuon ylöskirjaamisen tosi hyväksi keinoksi, viivalla yli, se tavara on mukana jne...vielä on nytkin jonkin verran huomenna pakattava mukaan. Mulla on se tapa että viemme omilla pussukoilla peitot+tyynyt+lakanat ja pyyhkeet. Vaihdoin puhtaat sänkyyn, ei muuta kuin vetaista ne kangaskasseihin aamulla. Eikä tarvitse majapaikan antajan vaivootella pyykkien kanssa, kun me lähdemme talosta.

Varsinkin nyt on kyseessä mieheni täti iältään 91 v.

Omalla autolla kun mennään kahdestaan , tilaa kyllä on !

Tänään tuli Villakeijulta ihana leimasin, olen sitä metsästänyt/katsellut vähän joka puolelta. Pari tekstileimasinta, jouluvärssyjä myös ehdein tilata. Tulossa kuulemma on lisää.

Huilatessani väsäsin loppuun pari korttia, joita jo aiemmin aloittanut.

Yritämme aamulla lähteä viimeistään yhdeksältä, kun poikkeamme Tampereella, tietenkin miesten kaupassa,,,Motonetissa !!!! Kait sitä yhden kerran kahvilla pidätämme, perillä odottaa sitten ruoka, ei siinä välitmatkalla muuta tarvitse. Olis mukava toimitella illalla vielä, ettei nyt ryntää heti oikooseksi. Tuumme vasta torstai iltana kotiin. Oona-koiralla on oma amma täällä kotona, mieheni sisko. On meinate hyvä palvelu Oonalla, saa nukkua omassa petissä ja haukkua ulkona tutulle pihapiirille.