On se kumma kun joulukuu alkaa, niin kiireet lisääntyvät. Mulle ne ei johdu joululahjojen ostosta !! Vaan kaikenlaisesta muusta. Tällä viikolla kävin K.sairaalan polilla, putkessa. Oli se aika ovela tunne, edelleen, vaikka olen ollut useita kertoja siinä aparaatissa. Ajattelin jos vähänkin on ahtaanpaikan kammoa niin siellä ainakin iskee paniikki. Silmäni suljin visusti ja kerran avasin, suljin samantien. On se putken yläseinä niin lähellä silmiä, ettei sitä huvikseen kattele, ja mitä kattelemista siinä olisi ??? Välillä putki vedettiin ulos ja pantiin varjoainetta, onneksi ei sitä joka "halkaisee" sydämen. Musiikkina mulla oli klassista kitaransoittoa+orkesteri, harmi vain kun sitä ei kuullut muun paukkeen ja nakutuksen aikana. Mutta kaikki meni hyvin ja selvisin kunnialla autooni, ja suunnistin keskustaan Paperinauhaan. olin tilannut tavaroita ja lupasin hakea ne samalla sieltä. No tarttuihan mukaan Penny Blackin uusia leimoja:

 

Nämä leimasimet olivat tulleet hiljan kauppaan, minusta aivan ihania: eka ja toka hurmasivat mut täysin. Kiva alkaa tekemään muitakin kortteja kuin joulukortteja.

 

Nämä ihanat vanhanaikaiset leimasimet ostin Paperellesta: (ensi joulua ajatellen):

Kesäisiä Bildmålarna leimasimia oli tullut jo kauppaan (Ruotsiin):

Englannista tilasin pari leimaa, jotka tulivat tosi nopeasti perille.:

Tänään on illan ohjelmana Vaasassa pikkujoulu, johonka lähdemme jo klo. 16.00 Ei kyllä huvittais lähteä sinne, kun eilinen päivä meni lähetystorin myyjäisissä. Siellä kävi tosi paljon ihmisiä, hälinää oli koko päiväksi asti. Leipomukset+ym. tekivät hyvin kaupan. Itsekin hommasin joulun laatikot ja leivonnaiset sieltä.

Ensi viikko jatkuu yhtä kiireenä, vesijumpan päätös+joulupuuro+torttukahvit, puh puh kun on jo täynnä puurosta kun sitä ajatteleekin. Keskiviikkona parturi, uusi look !! Torstaina luulisin että saan olla kotona ja kirjoitella joulukortit valmiiksi. Perjantaina joululauluilta+ tarjoilut lopuksi, siis jälleen vatsa täyteen että napa paukkuu. Lauantaina 100v. juhlat (50+50) ja taas napa paukkuu...sunnuntaina mumman ja paapan kullanmurun 2.vuotis juhlat, taas....napa paukkuu

Onneksi JOULUA ON ....KERRAN VUODESSA !!!!