Sain eilen postissa Paperinauhasta uuden Magnolia lehden. Kyllä oli nopea toimitus, tais mennä vain yksi vuorokausi kun lehti tipahti lootaan Nauru !!! kiiitos Heli tai joku muu siellä kaupalla !!!!!

1335560188_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oli kaikkea kivoja ohjeita, voi kun osais tuota enkkua vähän paremmin Otsan rypistys ???

No eikö kuva kerro paremmin kuin sanat, vai mitenkä se meni ???

Tänään innostuin tuossa pihalla vaihtamaan sisäkukille multia. Vanhan mallisen kliivian laitoin poikaset eri purkkiin, alkuperäisen laitoin kans, mutta en tiedä lähteekö se siitä matkaan, katsotaan !! toivottavasti ne poikaset saavat juurensa uuteen multaan kiinni.

Ton kukan sain kummitädiltäni jo vuosia vuosia sitten. Se on mulla kukkinut tosi kauniisti, olen varmasti laittanut tänne siitä kuvaakin. Kukka on mukava muisto tädistäni, joka oli oikein viherpeukalo !!!

Noin vuosi sitten hän pääsi Taivaan kukkatarhoihin.

Vaihdoin myös multaa, tai yritin, vanhaan kaktukseen, mutta oli niin juuria täynnä, että kaavin vain päältä multaa pois ja lisäsin uuden tilalle.

Toi joulu-pääsiäiskaktus on kans tosi herkkä menemään poikki, siis lehdet, no niitähän sitten meni muutama. Käärmekaktukseen kans vaihdoin mullan, tosi piikikäs, vieläkin jossakin sormissa tuntuu Päättämätön !!!

Nyt ovat nämä sisäkukat saaneet uuden mullan. Seuraavaksi saa sitten mennä tuonne pihalle. Vielä on melko märkää, äsken juuri tuli oikein kunnon sadekuuro, että täällä sisällä oikein kohisi.

Pyykkikone on myös laulanut,,,,,pessyt toppatakkeja,,,,siinä toivossa ettei niitä tarttis enään tänä keväänä panna päälle. Aion nimittäin viedä ne varastoon odottamaan uutta talven tuloa. Kun  nyt vain tulis toi kevät ja sitten vois odotella jo kesääkin. Onhan niitä kumpaakin saanut odotella, kohta on vappu ja silloihan pitäis olla kesätanttu päällä ja sandraalit, niin sitä pikkulikkana oli Silmänisku Nauru !!!!