Toukokuu alkoi vähäsen tai oikeastaan aika paljon kylmänä ilmana. Välillä satoi vettä taas välillä aurinko ilmoitti että täällä ollaan, Hyvä toisaalta ettei se kesä nyt vielä tulisi, muuuten se loppuu siihen ja loppu kesästä on kalseaa. Toivotaan että tulis mukavan lämpöinen kesä. No se nähdään sitten, jonkun ennustujaukon ennustus varmasti osuu kohdalleen !!

Eilen innostuin tekemään muutaman kortin. Melkein koko päivän hain pinsettejä. No siinä samassa siivoilin ja järjestelin taas tavaroita uusille paikoille. Selvitin nauhalaatikot ym. jotenka tämän jälkeen on muutkin hukassa kuin pinsetit ??? Niitä pinsettejä en LÖYTÄNYT. Heitinkö/putosivatko ne roskiin, jonka tietenkin olin vienyt poltettavaksi juuri hiljan. Ei olis saanut olla liian ahkera, olisin vaan painanut roskia lyttyyn enemmän, olisin voinut tarkistaa sieltäkin ne pinsetit. No onhan mulla yhdet, mutta toisaalta mä tartten kaksia............kun niistä toiset on aina jonkun paperipinon alla, mutta paperipinoa ei oo pöydällä, turha ettiä sieltä. Katsotaan löydänkö vai pitäneekö tilata uudet, onneksi eivät ole kalliita.

Tässä korttisatoa:

 

Tää on sitten söpönen tytteli: Daisy. Reunan leikkasin MS-leikkurilla (ostettu Paperinauhasta), joka meni pipariksi, uusi kokeilu, se onnistui,  panin ton nauhan kortin sisäreunaan, näkyy jotakin kivaa ettei pelkkä kortin pohja.

 

Iki-ihana Craftyn tyttöleimasin, boordin tein MS:n leikkurilla ( Paperinauhasta) Boordinauha oli valkoista kartonkia, jonka suihkutin Glimmer MIstillä (forest green) Näitä suihkupulloja olen ostanut Paperinauhasta.Ruusun lehdet tein uudella Floral Punchilla ( Heinikasta ) On tosi kätevä laite. Paperi on myös Heiniltä.

  

Tätä leimasinta kokeilin nyt vasta, vaikka sen olen ostanut jo aikoja sitten, en edes muista mistä. Minusta tämä sopisi vaikka rippikortiksi tai osanotto kortiksi.Väritin ProMarkereilla, kimalletta kukkiin sekä ruusuihin, lehdet tuolla ruusunl.-leikkurilla sekä noi valkoiset oksat; MS- leikkurilla, jonka tilasin Heinikasta. Ne ovat tosi kauniita, ruusut ovat Englannista.