Kovalla vauhdilla en tarkoita laskittelu, pulkalla, lumilaudalla, suksilla, en vaan ajankulua. Mitä vanhemmaksi sitä tulee aika senkun juoksee lujaa ohitse. Päivät eivät ole pitkiä, vaan jostakin kun sais lisätunteja. No kait tämä oma sairauskin tekee kepposia, työnteko on hidastunut, eikä sitä jaksa tehdä montaa hommaa päälleikkäin niinkuin nuorempana.

Silloin leivoin, paistoin ja samalla siivoskelin toisia huoneita. Eikä muistaakseni mikään palanut uuniin, siis muistikin pelasi paremmin mitä nyt. Jos laitan uuniin jotakin paistumaan pitää panna munakello soimaan, ettei paistokset kärvenny.

Eilen olin vesijumpassa ja voi kuinka se siellä altaalla teki hyvää, ja  oli helppo vielä kaikenlisäksi tehdä liikkeitä. Mutta kotiin tultaessa (käyden ensin asioilla) jalkaa särki niin että ei kuin jalkupää ylös, särkytabut suuhun, ja huilaamaan. Tunnin verran siinä ollessa tunsin kuinka jalat alkoivat ihanasti kuumottaa ja tunto levisi jalkoihin, aaaaah mikä autuas olo !!! Nukuttikin kovasti, mutten pidin lukuvaloa päällä etten vain nukkuisi, illan kanssa olisi ongelmaa, silloin kun oikeasti pitäisi nukkua.

Postissa tuli FunkyKitsiltä mukava paketti leimoja. Illan mittaan Mounzetin ne, oma työ niissäkin. Tein vielä kortin, jonka kuvan näätte eilisessä kirjoituksessa. Tässä osa leimoista loput UUDET LEIMAT 2010.

 

   

  

Nämä ovat Paperinauhasta. Kyllä Helillä on tosi kivan näköinen kauppa. Tosi valoisa ja tavaraa monenmoista. Kannattaa piipahtaa jos on Seinäjoella käymässä. Osoite löytyy Paperinauhan omalta sivulta ja sieltä näkee myös aukioloajat. Kannattaa soitella jos sattuu olemaan kaupungilla, Heli on usein kaupalla, minäkin soittelin ja kysyin sopisiko käydä. Sinne on aina tervetullut vaikka olen ollut liikkeellä aukiolo-ajan ulkopuolella. Päivisin se on paremmin mahdollista.

  

   

   

Tätä sarjaa ostin ekakertaa. Katsotaan pääsenkö sinuksi tämän kanssa, syntyykö kortteja ???