Täällä kotona me, mumma ja paappa, odottelemme näinä päivinä toisen lapsenlapsemme syntymää.
Olen jatkanut ikkunoiden pesua. Eilen innostuin sain pestyksi 10 lasipintaa. Vaihdoin myös verhotkin. Yhden huoneen siivosin oikein kunnolla. Putsasin pölyt, vaihdoin pöytäliinat ja muuttelin koriste-esineitä, otin kaapista, toiset panin sinne jemmaan.
Välillä piti oikein tuunata, yhdestä lasiruususta oli reuna kulunut. Kekkasin, jospa kokeilisin siihen kimalle liimaa. Kuivatin vuorokauden, ja ainakin vielä se näytti pysyvän siinä, kun laitoin ne esille. Tuunattu on vasemmalla.
1642267.jpg

Vaihdoin isolle pöydälle liinan, jonka olen tuonut Varsovasta. Liukas se oli käsitellä, ei meinannut millään pysyä, kun toinen pää roikkui alempana, niin se lähti luisumaan lattiaa kohti, painovoima veti.
Ajattelin sen olevan aivan rypyssä, kun se viimein ja vihdoin sain jäämään pöydälle. Oranssikoriste keskelle ja päähän pari kristallimaljakkoa, niin tuli painoa, ettei heti ensimmäisestä hipaisusta tuu koko liina alas.
1642271.jpg
Putsasin myös kukat ja pesin "vaunut" jotka tekevät kukkapöydän virkaa tässä huoneessa.
Vierellä rehottaa käärmekaktus, innostui kasvamaan, kun annoin sille lantavettä ja sai olla auringon valossa.
1642269.jpg
Pitäisi jatkaa ikkunoiden pesua, mutta tälle päivälle riittää nämä työt ja nyt illalla otan käsityöni esille.
Kävin kirpussa järjestelemässä "osastoani".  Oli melkoisesti tullut tavaraa, hinnottelin paikoilleen ne ja muutenkin vähän järjestelin. On mukavaa, kun tavaraa tuodaan, on sitten mistä laittaa esille.