Minä täällä kukun jälleen kerran. Olis vähäsen jo nälkä, kun en syönyt iltaruokaa. Kannattaisko sitä enää tämän päivän puolella syödä ??Pitäis kyllä, ettei taas SÖÖR MIGREEN ole vieressäni aamulla, kuten oli tänä aamunakin. Nappasin täsmän ja huilin jonkin aikaa sängyssä, sööri lähti matkoihinsa melko nopeasti, huh ONNEKSI !!!

Kävin lenkillä, oli aika kipakan oloinen ilma, mutta aurinkoinen, ja todella virkistävä. Kun sieltä tulin sisälle, ajattelin kokeilla Vintage tyylistä korttia väsäillä. Tuo tyyli on mulla aivan vielä hakuusessa, mitä vielä kaikki muutkin tyylit ovat. Tää harrastus on sellanen, ettei kai tässä koskaan tule valmista ja täysin osaavaa kisälliä.

   

Pohjan tein DistresInks väreillä, väritin ton tytön myös niillä. Raaputin reunaa ja panin siihen samasta tyynystä (t.rusk,) väriä, samoin kulmat ovat sitä väriä. Leimasin vihreällä värillä boordit paperin reunoille, ja toi paperi on siitä 1860 -luvun kirjasta, teksti väärinpäin, ettei siitä saisi niin selvää (tarkoituksella) Kukat olen tilannut Englannista. Lehdykät Woodware:n pienillä leikkureilla, ne olen ostanut Paperinauhasta jo aikoja sitten. Tuolla pohjalla on vanhanmallinen ehkä 1930 luvun auton kuvan, ajattelin sen sopivan sinne, kun toi nainen esittää luultavasti samaa vuosilukua ??? oletan ainakin niin. Niin ja painoin noi kiekurat vielä pohjalle. Tässä lähikuva siitä autosta:

Tänään tuli Ruotsista Magnolian leimasimia, toi yksi leima oli sellanen jonka takia tilasin ostokseni sieltä: