Vielä saa nauttia kesästä. Kävin äsken kuvaamassa uudella kamerallani omenapuuta kun se on niin kaunis. Eihän siellä pihalla vielä paljon kukkia näe. Mitä nyt sipulikukat kukkivat  ja esikot, ihanaa kun ne ovat niin aikaisin matkassa.

Minun pitäisi kuvata toi uusi kamera vanhalla, että voisin näyttää teille minkälaisen ostin. Siinä ei ole mitään ns. mattilaisen vempaita. Mulle oli pääasia: helppo käyttöinen, pieni koko, ja niin tietysti väri.Se on pinkinpunainen !!! Niin ja iso "ikkuna" mistä näen mitä olen kuvannut. Vanhassa oli sen verran pieni, että piti melkein aina ottaa klasit päästä, että näki selvemmin. ( se on sitä vanhuusiän näkökykyä !!!!.

Tässä muutama pihakuva:

 

Kilpikonnat ovat päässeet ulkoilemaan ja ottamaan aurinkoa tuolin päälle.

Tämä on jokavuotinen kuva, mutta kun se on niin kauniin värinen, pakkohan siitä on ottaa kuva.

Lintu istahtanut pyörän kyytiin !!!!

Kortteja olen väsäillyt, hääkortteja, pitäis vielä tehdä tupari-rippi-YO kortit, nämä ovat pakollisia kortteja, koska tiedän jo saajat jolle nämä ovat menossa.

    

    

Kortti päältä sekä sisältä. Sydämet ovat valmiita, ei tarvitse lisätä mustetta. Ostin Tiimarista, saa nähdä kuinka monta sydäntä niillä saa leimattua.Kukka on Magnolian- laittelin sen päälle Glossy Accenttia päälle, sekään ei näy kuvassa,Kivan kiillon jätti pintaan .

 

Tässä samoin.

   

Magnolian uudesta sarjasta hääpari. Tää oli minusta söpönen, toisenkin ostin missä molemmat ovat erikseen..Glitteriä laitoin koko hameeseen, mutta ei näy kovin hyvin kuvassa.