Kävin päivällä kävelylenkillä, onneksi ei satanut. Eilen illalla värittelin muutaman leimakuvan, nyt jos niistä vielä sais ajalliseksi joulukortteja, seassa muutama muukin kortti.

En tiedä mistä johtuu tää inspiksen puute ??? Tekikö toi neljän viikon istumiskielto sen ??? enhän mä voinut seisaallani tehdä kortteja. Sitä myöten jäi kaikki muukin sinne viittaava tekemäti. No toisaalta ihan hyvää teki korteista pitää tauko samoin tietsikalla istuminen. Mutta AIKA TULI TOOOOOOOOOSI pitkäksi !!!!!! Kyllä vaan on ihanaa kun jotakin voi tehdä, nyt sitä vasta osaa antaa arvon tuollekin asialle.

Mulle on tullut muutama uusi Magnolia  leimasin. Olen pannut ne tuonne leimasin osoioon, tässä uusimmat. Joululeimoja en ole vielä saanut. Tosin en niitä oikeastaan tilannut kuin kaksi. Viime vuonnakin tulivat niin lähellä joulukuuta ettei silloin enää mitään kortteja väsäillyt. Jäivätpä tähän vuoteen, ovat kuin uusia.

Tähän ihastuin, on niin heeluusen näköinen.

Tää oli vaihteeksi kiva. Lehdessä (Magnoli) oli kiva kortti tehty, tähän vielä vauvatyttö mukaan. Sitä ei ole tullut mulle.

Ei tartte olla kuin silmät sikkaralla, tietää että on hyvä olla. !!!!