Kiitos teille kaikille kommenteist. Kiva lukea kun tietää että joku on katsellut ja lukenut minunkin kirjoituksiani. Tosta laskurista tiedän että kyllä täällä käydään lueskelemassa, että kiitokset myös kaikille lukijoille. Tämä piristää kummasti, ja taas innostuu tekemään jotakin.

Tänään postissa tuli Lumikellolta, ääriviiva tarroja, sekä aivan IHANIA PAPEREITA. Eilen tuli Paperellasta Penny Blackin IHANIA LEIMASIMIA. Innostuin vielä tekemään illalla pari korttia, mun kummisetä-ja tätini täyttävät vuosia, heille kortteja näpertelin. Vielä koitin myöhemmin illalla tehdä yhtä osanottokorttia, eihän siitä mitään tullut. Pää oli jo aivan tyhjä, ei sitten mitään ideoita. Tuossa se on vieressäni, odottamassa jos vaikka jotakin ideoita syntyisi nyt tuolla puoli tyhjässä knupissani ???Otsan rypistys Laitan tähän kuvia niistä leimasimista, ainakin jostakin, loput ovat......jne !!!!te tiedätte MISSÄ ??

En tiedä tekisinkö tädilleni tästä kortin, hän tykkää kissoista tosi paljon. Sopis hyvin kun heillä on kaksi kissaa ja tätini pitää kovasti kukista.