Innostuin siivoamaan olohuonetta, pyyhkimällä kaikista tavaroista pölyt. Siivosin lasivitriinikaapista kaikki tavarat, huomasi kun ne nosti pois, että olipas pölyä, ympyrän kuva siinä missä esim. maljakko oli. Istuin jonkin verran, mutta pakkohan sitä oli nousta ja kävellä. Varoen vain käännökset, totesin että edelleen maapallo pyörii .

Kävin ruokahuoneessa jotakin hakemassa,  kas kas pöly oli siirtynyt sinnekin. Ei kuin pyyhkimään pölyjä sieltäkin, ja samalla järjestelin tavarat ruokalipaston päältä.

Tietysti inostuin vielä järkkäilemään täällä työhuoneessakin. Se olikin vähän isompi töinen. Jalkaa särki kuin mikäkin, onneksi isäntä teki ruuan, ja sain jalkaani huilata tuolin päällä. Nyt sitten ollaan tässä vaiheessa, koneella. Mutta meni aikaakin kumman paljon. En tiedä löydänkö seuraavalla kerralla kun teen kortteja, mitään tavaroita. Niitäkin piti järjestellä uuteenuskoon, leimasinmusteet, paperit, korttipohjat, ym. Leimat ovat samassa paikassa edelleen, paikka on todettu hyväksi.

Tätä rataa sais mennä koko huusholli läpi. Eilen innostuin järjestelemään omia vaatekaappejani. Kirppuun on lähdössä kolmepussillista tavaraa. Pölyä oli ängennyt kaappeihinkin, kummallista ainetta . Jos katsois tollasilla laseilla, taitas olla parempi.???