Olis tosi mukava päivä tänään. Oltiin alkuillasta kattomas kun meidän keskimmäinen poika sukelteli. Niin sellasten happi ym. laitteiden kanssa. Pikkuveli kans pääsi kokeilemaan, tuumas vaan et oli aika rankka homma. Tulihan yks nainenkin, plikka, =pikkuserkku, kans kokeilee. Se on sellanen likka ettei se pahemmin pelkää, vois sanoa ei mittää !!!!!!!! Mutta meinas luovuttaa,kun ei tahtonut luottaa hapen saantiin. Mutta kyllä sitä kun aikansa harjoitteli, lopulta onnisti, HYVÄ HYVÄ sanon ja taputan käsiäni.

Eilen oli vieraita, joita ei oltu nähty pitkään aikaan. Oli tosi kun he ehtivät piipahtaa meillä.

Mumman kullannuppu on ollut meillä ja ensi viikolla alkaa hänellä hoitopaikan harjoittelu-jakso.Voi sitä kultaa, mumman rakasta, ei sitä tartte mun jännittää, kyllä pappa ja mamma jännittävät ihan tarpeeksi.

Mutta milläs itselles voit, kun jännittää ja vähän surettaa, mutta kumminkin hän on reipas tyttö, että hyvää tekee olla ryhmässä ja toisten kanssa. On ainaski kavereita ympärillä. Tosin tyttö leikkii yksikseen tosi paljon. Osaa hyvin oikein leikkiä. Illalla tuossa luutusi mumman ovija, tuolija, sohvaa, lattiaa, pöytää, lattiaa, pöytää, ja välillä niistettiin nenua samaan putsinkipaperiin :=) :=) !!!!! Tosin hän tuli vaihtamaan uuteen paperiin kun edellinen oli tullut likaiseksi. Apua oliko mulla tosiaan niin likaista, että noin pieni apulainen sai tosiaan oikeasti paperin likaiseksi. Mutta en huomannut tarkistaa, jotenka tää tieto on epävarma, siis oliko mumman luona likaista, vai, vähäsen likaista, vai, ei ollenkaan likaista.

Kas siinäpä pulmaa kerrakseen !!!!!!!!!!Päättämätön

TÄSSÄ UUTTA TIETOA LEIMASIMISTA !!!! LAITAN LUULTAVAMMIN ALKUVIIKOSTA.

PANEN KIRPPIKSELLE LEIMOJA MYYNTIIN !!!!!!!!!!!!!!!!!

 

TOIMIKAA KUTEN SIELLÄ ON OHJATTU.

VARAUS ENSIN SINNE JA SITTEN MULLE TIETOA, OMA NIMI JA OSOITE, HETI ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA.

TÄSSÄ OSOITE KIRPPIKSELLE: http://www.askartelukirppis.vuodatus.net

MINUN OSOITE: tuija.rajala@netikka.fi