Otsikko on kyllä aivan hölmö, ärsyttävää kun ei tuota otsikkoa millään tahdo keksiä. Mitenkä se niin vaikeaa on ??? Joskus ajattelee onko aivolohkoissa tuossa kohdassa tyhjä tila ? Aamusta kun heräilin tietenkin söööööööör  Migreeeeeeen oli taas kylässä. Kaikenkukkuraksi kehtas tulla heti suoraan mun sänkyyni. Ei sitten pätkääkään ole HERRASMIES Otsan rypistys. Olinhan minä välillä sängystä pois, taas uudelleen pötkölleen, koira pihalle, sisälle, ruokaaaaa se näytti kiljuvan, pihaaaaaaallle jne...... Söööööri ei tykännyt koira tyypistä ollenkaan. Lopulta koirakin lakkas ravaamasta edestakaisin, ja sain Sööööööööörin vähän hiljentämään kapuloiden lyöntiä yhteen, kansien hakkaaminen hiljenty melko nopeesti. Kas kas, alkopa koko orkesteri pikkuhiljaa hiljentämään ääntänsä. Niinpä pääsin taas jotakin tekemään. Pyykkikone ensin päälle. Kävin jopa keskustassa, ja taas on mentävä huomenna. Totesin tuossa kun laitoin lääkkeitäni rosettiin, niin yhtä pitää hakea, muutama resepti pitää heittää uusittavaksi. Kyllä noitten reseptien hakeminen, uusiminen on kans aikaa vievää, siis tohtorin. Kirjoittais kaikkia lääkkeitä heti vuodeksi eteenpäin, eipä tarttis kaiken aikaa ravata TK:ssa. Minusta se olis hyvä juttu, kenties ehdotan tohtorille tälläista asiaa, kun vain sais sen varausajan johonkin väliin ???!!!

Onhan minä touhunnut valmiiden korttien kanssa. Jaoin pariin läjään korttini, yksi menee Reumayhdistykselle, toinen menee Lähetystorille. Vien ne ensi viikolla, kun menen jalkahoitoon S:joelle. Tässä kuvat korttiläjistä.

Mä en ymmärrä miksi toi kuvagalleria avautuu NIIIIIIIIN HIIIIIIIIIITAAAAAAASTI HuutoHuuto

No panempas ilman kuvaa tää teksti, lisäillään kun suvaitsee avautua.

Oho toinen kasa on paljon kirkkaampi, tais unohtua salama tosta eka kuvasta. Mutta näkeehän tuostakin, kortteja oli yhteensä 90 kpl.

Muuten tätä blogia näämäs pitää välillä päivittää, siten näytti toimivan jo paljon nopeammin toi kuvien pano tuonne galleriaan.