Mitenkä ton otsikon kanssa on joka kerta mietittävä minkä siihen panee ??
Eilinen päivä meni siinä kun ensin olin allasjumpassa, sieltä lähdin lääkäriin ja samalla kävin asioilla. On tämä pimeys ja märkyys kurjaa. Keskikaupungilla kaikki valot kiiaavat silmiin. Ei tiedä mitä valoja oikein seuraa, liikennevaloja, jarruvaloja, autojen valoja, jouluvaloja sekä monta muutakin valoa näkyy. Huokasin helpotuksesta kun sain kääntää auton nokan kohti kotia. Vaikka pimeyttä riitti vielä 35 km, oli jokatapauksessa helpompi ajaa, oli katuvalot, mutta olihan niitäkin autoja jotka tuntuivat tulevan takaperin vastaan, jarruvaloja näkyi usein kuskit vilkuttavan, Tais olla vähäsen ylinopeutta meillä jokaisella. Talvinopeudet ovat jo menneillään, mutta tie on kuin kesällä tai syksyllä. Kuravesi vain joskus tekee haittaa. Onneksi on keksitty pyyhkijät sekä pissapoika+vesi auton varustuksiin.
Kävin jo ostamassa joitakin joululahjoja. Oli kiva tunne kun sai katsella kahdelle tytölle lahjoja, eihän sitä vielä kovin paljon löytynyt, varsinkin tuolla lelupuolella, kun ovat niin nuoria vasta jouluna ( 1v. ja 1/2 vuotta)
Heille onneksi voi edes katsella pehmeitä paketteja, itse varmasti tykkäävät naruista ja paperista, ja saapi ainakin viskellä niitä ees taas, sehän on hauskaa.
Vein kahteen paikkaan joulukortteja. Toisessa olivat ikionnellisia kun saivat, oli kuulemma joku käynyt kysymässä niitä eilen. Oli kiva tunne jättää sinne kortit, kun tietää että menevät kaupaksi ja vielä hyvään tarkoitukseen saadut varat pannaan.

Muutama joulukortin kuva, en nyt ihan viitsi joka korttia kuvata. Tässä muutama ja loput Kortti-osiossa

2056912.jpg
2056914.jpg
2056920.jpg
2056924.jpg
Panin vaaleanpunaista myöskin kortteihin. Ajattelin sen olevan vähän oudompi jouluväri, mutta kun se pannaan sopimaan niin kyllä se siellä joukossa menee.
2056928.jpg
2056934.jpg
Tämä on ääriviiva kuvatarra, jonka väritin Lumikellosta ostetuilla tusseilla. Tulee kivasti eloa tuohon korttiin. Tarran pohjana on valkoinen akvarellipaperi, on parempi värittää, ja värit tulevat esiin.
Myös Mihannalta tuli leimoja ja joitakin muita, niistä pitää ottaa kuvan, laitan ne Leimasin-osastolle.