Tänään meillä oli 10 astetta lämmintä eikä tuullut. Oli mukavan suotuisa ilma. Kävin istuttamassa pääsiäisenä saamani sipulikukkien sipulit kukkapenkkiin. Etelän puolella oli niin pehmeätä että sinne sain pantua sipulit hyvin. Muissa paikoissa oli pienen pintakerroksen jälkeen heti routa vastassa. Kuitenkin sain kaikki  sipulit maahan ja multaa päälle. Katsotaan tuleeko keväämmällä niistä kukat. Yhden kortin tein eilen illalla, toisen samanmoisen vielä teen. Annamme vesijumpan pitäjille kortit ja vähän roposia, että voivat ostaa itselleen vaikkapa kesäksi kukan pihalle. Se on pieni kiitos meidän koko porukalta, koska vetäjämme tekevät työnsä vapaaehtoisvoimin.Siitä heille OIKEIN ISOT KIITOKSET!!!. Pian jäämme kesälomalle, ehkä toukokuussa on vielä yksi kerta.

Kortin pohjan tein DistressInks väreillä, suoraan leimasin tyynyllä, leimat väritin Derwentin Aquatone väreillä samalla käytin vesisäiliö sivellintä.

  

En omasta mielestäni onnistunut oikein tuossa pohjan teossa. Katselin jonkin YouTubesta viedeon, ja siitä matkien tein ton pohjan. Malli oli huomattavasti parempi !!!